Ege Postası
Geri

Çevre yoluna atlayan üniversite öğrencisine otomobil çarptı: 1 yaralı

Konya'da bıçaklı bir grup tarafından kovalanan üniversiteli gence otomobil çarptı. Yaralanan öğrenci tıp fakültesinde tedavi altına alındı.Konya merkez Selçuklu ilçesi İstanbul yolu kampüs girişinde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz...
Çevre yoluna atlayan üniversite öğrencisine otomobil çarptı: 1 yaralı
Haberler / Güncel
23 Nisan 2013 Salı 12:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Konya'da bıçaklı bir grup tarafından kovalanan üniversiteli gence otomobil çarptı. Yaralanan öğrenci tıp fakültesinde tedavi altına alındı.

Konya merkez Selçuklu ilçesi İstanbul yolu kampüs girişinde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz bir grup, 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Adnan Işık'la bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından şahıslar Işık'ı bıçakla kovaladı. Kaçan üniversite öğrencisi can havliyle kendini çevre yoluna attı. Bu sırada çevre yolunda seyahat eden Mustafa Acar'ın (28) kullandığı 42 SJ 213 plakalı araç aniden önüne çıkan Adnan Işık'a çarptı. Kazada Adnan Işık ağır yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan gencin tedavisine Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde devam ediliyor.

Kazayı anlatan araç sürücüsü Mustafa Acar: "Normal hızla seyrediyordum. Bir kaç kişi yolun karşına geçiyordu korna çaldım. Daha sonra arkadaşı bıçakla kovalamışlar. O da can havliyle yola atladı. Ben ne kadar da fren yaptıysam da duramadım ve çarptım. Aracın altından çıkararak kaldırıma uzattık. Kovalayan kişiler bir otobüse binerek kaçtı."

Polis kazayla ilgili soruşturma açıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası