Ege Postası
Geri

28 Şubat davasında sanıklar için minder dağıtıldı

28 Şubat sürecinde, hükümeti devirmeye teşebbüs ettikleri iddiasıyla 103 kişi hakkında açılan davanın üçüncü duruşması başladı. Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya, dün sağlık gerekçesiyle tahliye edilen dönemin...
28 Şubat davasında sanıklar için minder dağıtıldı
Haberler / Güncel
4 Eylül 2013 Çarşamba 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
28 Şubat sürecinde, hükümeti devirmeye teşebbüs ettikleri iddiasıyla 103 kişi hakkında açılan davanın üçüncü duruşması başladı. Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya, dün sağlık gerekçesiyle tahliye edilen dönemin Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Teoman Koman ve davanın bir numaralı sanığı eski Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı katılmadı. Dava kapsamında halen 37 sanık tutuklu yargılanıyor.

Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni cebren devirmeye, düşürmeye iştirak" suçundan açılan 28 Şubat davasının üçüncü duruşmasında, Çevik Bir, Çetin Doğan, Kemal Gürüz, Ergin Celasin ve Erdal Ceylanoğlu'nun da arasında bulunduğu tutuklu, tutuksuz sanıklar ile avukatlar ve aileleri yer alıyor.

6 Eylül'e kadar kesintisiz sürecek duruşmada, dün başlayan iddianame okunmasına bugün de devam ediliyor. 1309 sayfalık iddianameden dün 66 sayfa okunurken; iddianameyi TRT spikerleri Şener Mete ile Fulin Arıkan okuyor.

Bazı tutuklu sanıkların rahat oturmaları için duruşmada minder dağıtılırken; salonda güvenlik önlemi alan jandarmaların da oturmasına izin verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası