Ege Postası
Geri

3 madde bağımlısı genç, enkaz altında kalmaktan son anda kurtarıldı

Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanan bir evde bulunan 3 madde bağımlısı genç, polisin dikkati sayesinde yıkılan binanın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Bursa Osmangazi Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında Santral...
3 madde bağımlısı genç, enkaz altında kalmaktan son anda kurtarıldı
Haberler / Güncel
25 Nisan 2013 Perşembe 16:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanan bir evde bulunan 3 madde bağımlısı genç, polisin dikkati sayesinde yıkılan binanın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Bursa Osmangazi Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında Santral Garaj Mahallesi’nde bulunan binaların yıkım çalışmalarına başladı. Belediyenin karşısında bulunan ve yıkıldıktan sonra parka dönüştürülecek alandaki binalarda yaşayanlar ikazların ardından düne kadar işyeri ve evlerini boşalttı. Çıkmakta direnen bir lokanta dükkanı ise belediye ekipleri tarafından boşaltıldı.

Yıkım ekipleri bugün boşatılan binalarda çalışma başlatırken, kapısında kilit bulunan 3 katlı bir evin içerisinde birilerinin bulunabileceğinden şüphelenen Osmangazi İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Nevzat Uğurer’in dikkati 3 kişinin enkaz altında kalmasını önledi. Uğurer, ‘İçeride birileri vardır’ şüphesiyle kapının kilidini makasla kestirip içeri girdi. Eve giren ekipler, yer yatağında yatan 3 gençle karşılaştı. Yapılan kimlik kontrollerinde madde bağımlısı olduğu belirlenen üç genç, üst araması yapıldıktan sonra binadan uzaklaştırıldı. Ardından yıkım ekipleri iş makineleriyle binaları yıktı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası