Ege Postası
Geri

500 öğrenciye okul kıyafeti

Çiğli Belediyesi tarafından ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören 500 öğrenciye okul kıyafeti yardımı yapıldı. Yeni eğitim öğretim döneminde maddi açıdan yetersiz ailelerin çocuklarına okul kıyafeti verildi. Maddi durumunu belgeleyen ve öğrenci belgesi ile belediye halkla ilişkiler birimine gelen ailelerin çocuklarına, okudukları okullara göre kıyafetleri verildi. Erkek öğrencilere gömlek, süveter, pantolon, ceket ve kravat; kız öğrencilere ise etek, jile, gömlek, süveter, hırka ve kravattan oluşan okul kıyafetleri dağıtıldı.
500 öğrenciye okul kıyafeti
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Eylül 2012 Perşembe 14:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR-Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, yeni eğitim öğretim döneminde tüm öğrencilere başarılar dileyerek, eğitimde eşitliği sağlamaya çalıştıklarını ve ailelerin eğitim yükünü bir ölçüde de olsa hafifletmeyi amaçladıklarını söyledi.

Belediye halkla ilişkiler birimine eğitim yardımı için başvuran ailelerin çocuklarına kıyafet verdiklerini belirten Solak, “Eğitime önem veren belediyelerin başında geliyoruz.  Çocuklarını okutmaya çalışan ailelerimize destek oluyoruz. Çiğlimizin evlatlarına sahip çıkıyoruz. Bizim temel hizmetlerimizin başını eğitime yapılan katkılar oluşturuyor. Okullarımızın eksiklerini tamamlıyor, öğrencilerimize destek oluyoruz.

Yeni eğitim öğretim yılında da desteğimiz aksamadan devam edecek. Ben tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası