Ege Postası
Geri

70'lik Ayşe ekmeğini kestaneden çıkarıyor

MANİSA'da yaşayan 70 yaşındaki Ayşe Dursun, ilerlemiş yaşına rağmen ekmek parası kazanabilmek için her gün seyyar arabasıyla şehrin sokaklarını gezip kestane satıyor. Dilencilik yapmak istemediğini için her gün kilometrelerce yol teptiğini ve başka geliri olmadığını söyleyen Ayşe teyze, hayatından memnun olduğunu söylüyor.
70'lik Ayşe ekmeğini kestaneden çıkarıyor
Haberler / Güncel
19 Kasım 2015 Perşembe 11:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Manisa'da eşiyle birlikte yaşayan Ayşe Dursun, 70 yaşında olmasına rağmen her gün sokaklarda seyyar arabasıyla gezip, ekmeğini çıkarmaya çalışıyor. İki yıldan bu yana bu işi yaptığını dile getiren Dursun, başka geliri olmadığını söyledi. Zor şartlar altında hayatını sürdürdüğünü kaydeden Ayşe teyze, "İki yıldır sokaklarda bu arabayla kestane pişirip satıyorum. Kadın olarak ben de evimi geçindirmeliyim. Başka hiçbir gelirim yok. Zor oluyor ama yapacak başka bir şeyim olmadığı için buna mecburum" dedi. 



DİLENCİLİĞE KARŞI
Günde yaklaşık 35 lira kazandığını anlatan Ayşe Dursun, dilencilere de çok kızdığını belirtip, "Ben bu yaşıma rağmen sokaklarda her gün kilometrelerce bu arabayı sürerek satış yapıyorum. Hayatımı kazanıyorum. Ancak dilencilik yapmıyorum. Herkes benim gibi çalışarak ekmeğini kazanabilir. Sokaklarda seyyar arabayla bu işi yapmak kadın olarak zor" dedi. Ayşe Dursun, sağlığı el verdiği sürece çalışıp, para kazanmaya devam edeceğini söyledi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası