Ege Postası
Geri

ABBA'ya beşinci aranıyor

Bir zamanlar dünyayı sallayan İsveçli pop grubu ABBA Stockholm’de ismini yaşatmak için müze açtı.Beş katlı bir binada açılan müzede grup üyelerinin 10 yıllık beraberliği süresince piyasaya sürdükleri plaklar, giydikleri kostümler ve...
ABBA'ya beşinci aranıyor
Haberler / Kültür - Sanat
7 Mayıs 2013 Salı 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bir zamanlar dünyayı sallayan İsveçli pop grubu ABBA Stockholm’de ismini yaşatmak için müze açtı.

Beş katlı bir binada açılan müzede grup üyelerinin 10 yıllık beraberliği süresince piyasaya sürdükleri plaklar, giydikleri kostümler ve kullandıkları müzik enstrümanları yer alıyor.
Müze, ziyaretçilerine grubun beşinci üyesi olma hissini yaşatacak. Ziyaretçiler sahnede durabilecek, grup üyelerinin kıyafetlerini deneyebilecek ve müzik kayıt stüdyosunda zaman geçirebilecek. Ayrıca bilgisayar tekniği sayesinde grupla birlikte şarkı bile kaydedebilecek.

ABBA grubu, 1972 yılında kurulmuş ve 10 yıl sonra dağılmıştı. Grup, müzik kariyerlerinin başlangıcından beri 400 milyon albüm sattı. Resmi olarak grup hala dağılmamış görünse bile 1982 yılından bu yana üyeleri beraber sahneye çıkmadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası