Ege Postası
Geri

ABD Savunma Bakanı Hagel, El-Sisi ile görüştü

ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel, Mısır Savunma Bakanı Abdulfettah El-Sisi ile Mısır’daki mevcut güvenlik durumu ve politik sürecin ele alındığı bir telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede şiddet yanlısı radikallere karşı iki ülkenin ortak...
ABD Savunma Bakanı Hagel, El-Sisi ile görüştü
Haberler / Dünya
6 Eylül 2013 Cuma 08:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ABD Savunma Bakanı Chuck Hagel, Mısır Savunma Bakanı Abdulfettah El-Sisi ile Mısır’daki mevcut güvenlik durumu ve politik sürecin ele alındığı bir telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede şiddet yanlısı radikallere karşı iki ülkenin ortak hareket etmesinin önemi vurgulandı.

El-Sisi, Sina yarımadası dahil güvenlik konusundaki son gelişmeler hakkında Hagel’ı bilgilendirdi. Pentagon’dan yapılan yazılı açıklamada Hagel’ın Mısır’ın Sina’da güvenliği sağlamaktaki becerilerini onayladığı ve ABD’nin Mısır ve terörle mücadele eden tüm ülkelerin yanında olduğunu beyan ettiği ifade edildi.

İki bakan ayrıca Suriye’yi ve bu ülkedeki durumun bölgedeki güvenlik ve istikrara etkisini görüştü. Hagel, El-Sisi'nin anlayışından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Görüşmede iki ülke arasındaki güvenlik ilişkileri de ele alındı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası