Ege Postası
Geri

ABD'li ressam Nevşehir'i tanıtacak

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) 6 yaşından itibaren resim yapmaya başlayan 26 yaşındaki Gabrielle Reeves, sulu boya resimleri ile Nevşehir’in tarihi ve kültürel öneme sahip merkezlerini tanıtmayı amaçlıyor.Beş yıldır profesyonel...
ABD'li ressam Nevşehir'i tanıtacak
Haberler / Kültür - Sanat
21 Mayıs 2013 Salı 14:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) 6 yaşından itibaren resim yapmaya başlayan 26 yaşındaki Gabrielle Reeves, sulu boya resimleri ile Nevşehir’in tarihi ve kültürel öneme sahip merkezlerini tanıtmayı amaçlıyor.

Beş yıldır profesyonel olarak resim çalışmalarını sürdüren Gabrielle Reeves, Nevşehir’de bulunduğu süre içerisinde Damat İbrahim Paşa Külliyesinin yanı sıra, Nevşehir Kalesi’nde de çalışma yaptı.

Kapadokya bölgesinin farklı merkezlerini 6 hafta süreyle dolaşıp buradaki kültürel, doğal ve tarihi merkezleri sulu boya çalışması ile anlatacağını belirten Reeves, daha önceden de 3 kez geldiği Kapadokya bölgesinden oldukça etkilendiğini belirtti.

Reeves, bölgede sürdüreceği bu çalışmalarla elde edeceği eserleri, ABD’de yaşadığı Colorado başta olmak üzere değişik merkezde sergileyerek, 'dünyanın en ilginç ve enteresan coğrafik bölgesini' daha fazla kişinin görmesine de katkıda bulunmayı hedeflediğini ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası