Ege Postası
Geri

AK Kadınlar'dan Alsancak turu

AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı ve Gençlik Teşkilatı hafta sonu da çalışmalarına hız vererek devam ediyor. AK Kadınlar'dan Alsancak turu
AK Kadınlar'dan Alsancak turu
Haberler / İzmir
17 Mayıs 2015 Pazar 11:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - “İzmir kazan biz kepçe” sloganıyla yola çıkan Ak Partili teşkilat kadınları ve gençleri yine şehrin nabzını tuttu.

Kadına değerin en çok verildiği parti konumunda olan Ak Parti’nin kadın teşkilat kolları ve gençleri bu kez İzmir’in hafta sonu en kalabalık semti ve ana arteri Alsancak’talardı.
Alsancak’ta Kıbrıs Şehitleri, Gül Sokak Mustafa Bey Caddesi ve Kordon’da broşür dağıtımını gerçekleştiren teşkilat, Ak Parti’nin hedeflediği “Yeni Türkiye”yi anlattı. 
Her gün hummalı çalışmaların sürdüğü Ak Parti’de vekil adayları bir koldan, kadın kolları ayrı bir koldan İzmir’i fethediyor. 



Farklı siyasi tercihleri olan vatandaşlarla birebir temas halinde bulunan Ak Parti Kadın Kolları Teşkilatı ve Gençlik Teşkilatı, düzenledikleri faaliyetlerle İzmirliler’in gönülleri kazandılar. 

Ak Parti’nin İzmir için gerçekleştirdiği ve halen yapım aşamasındaki projeleri anlatan teşkilat mensupları, halktan aldıkları tepkilerden çok memnun olduklarını dile getirdiler. 
Halkın bu konuda hem duyarlı, hem de yapılan hizmetleri, vaat edilen projelerin yerine getirilip getirilmediğini yakından takip ettiklerini ifade eden Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gözde Keskin, sahaya inip halkı bilinçlendirme faaliyetlerine bizzat katıldığını söyledi. 
Keskin, “Kadın Ak Parti’yle değer kazandı, kimlik buldu. Bundan önceki hükümetlerde kadın vekil sayısı yok denecek kadar azdı. Bizim hem il, hem ilçe teşkilatımızdaki kadınlarımız evde ev hanımı, işte iş kadını, Ak Parti’de çalışkan bir hizmetkar. Ülkesine hizmetkar olmuş bir Cumhurbaşkanı’nın, bir Başbakan’ın kadrosunda hizmetkar olmak bizim için gurur verici” dedi.

Yapılan saha çalışmalarında Ak Partili Kadınlar ve gençler el ele vererek İzmir’in tüm caddelerinde Ak Parti’nin iktidarı süresince yaptıkları hizmetleri ve bundan sonra “Yeni Türkiye” için yapacakları tüm hizmetleri dur durak demeden anlatıyor.

Gencinden yaşlısına, işçisinden memuruna, ev hanımından, esnafına kadar Ak Parti’nin yaptığı ve yapacağı hizmetleri bir bir anlatan teşkilat mensupları, verdikleri bu emeğin Ak Parti ve ülkenin kazanımı açısından ne kadar değerli olduğunun da bilincinde.

Son olarak sahada bizzat ter döken İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, “Biz bu kadar emeğin İzmir’de zayi olmayacağını çok iyi biliyoruz. Tüm hizmetleri sadece seçim sürecinde değil, seçimden önce de sonra da anlatmaya devam edeceğiz. Bu Ak Kadınların başarısı, ülkenin başarısı olacak. “Yeni Türkiye”nin inşasında yine kadınlar olacak, biz yine sahada olacağız. Yapılan faaliyetlerdeki tepkilere gelince, her şey çok olumlu, çok güzel gidiyor. Yorulmadan yılmadan Ak Parti ne deme? onu anlatıyoruz. Ben dahil, bütün teşkilat kadınlarını ve gençlerini günün her saatinde İzmir’in her yerinde göreceksiniz. Biz İzmir’de Ak Parti’yi bir kez daha şahlandıracağız” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası