Ege Postası
Geri

AK Paritili Rıfat Sait, 6 bin arkadaşını arıyor

AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait bir süre önce hacklenen, ancak kurtarmayı başardığı Twitter hesabındaki takipçilerine yeniden takip etmeleri çağrısı yaptı.
AK Paritili Rıfat Sait, 6 bin arkadaşını arıyor
Haberler / Yerel Politika
14 Haziran 2014 Cumartesi 10:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Kısa bir süre önce Twitter hesabı hacklenen AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait, çabaları sonunda Twitter hesabını kurtarmayı başardı. Ancak bu arada Twitter'dan kendini takip eden 6 bin kadar arkadaşı silindi. Kısa zamanda 600 kadar arkadaşı durumu fark edip Sait'i tekrar takibe aldı. Ancak diğerleri muhtemelen Sait'i takip ettiklerini zannetse de silinmiş durumdalar ve bunun farkında değiller. Facebook ve Twitter'ı aktif kullanan vekillerden biri olan Sait, sanal arkadaşlarına davette bulunarak, "Durmak yok, takibe devam" mesajı verdi. AK Parti İzmir milletvekili ve Dışişleri komisyon üyesi Rifat Sait'in Twitter hesabı @saitrifat veya https://Twitter.com/saitrifat olarak kayıtlı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası