Ege Postası
Geri

AK Parti Adayı Kırkpınar'dan Çiğli çıkarması

Ak Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Kırkpınar Çiğli'de yüzlerce kişiyle tokalaştı, esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştı. AK Parti Adayı Bilal Kırkpınar'dan
AK Parti Adayı Kırkpınar'dan Çiğli çıkarması
Haberler / Yerel Politika
21 Ekim 2015 Çarşamba 12:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Bilal Kırkpınar seçim gezilerine Çiğli'de devam etti. Gün içerisinde yüzlerce kişiyle tokalaşıp sohbet eden Kırkpınar Anadolu Caddesi'nde esnaf gezisi yaparken bir etüt merkezinde ki öğrencilerin daveti üzerine gençlerin isteğini geri çevirmeyerek etüt merkezinde gençlerle sohbet etti. Gençlere "ilerde kendi işinizi kurmak isterseniz devletimiz sizlere 50 Bin TL karşılıksız hibe verecek. Aynı zamanda bu rakam işinizin kurulumuna yetmezse 100 Bin TL kadar faizsiz kredi verecek. Bakın Seçilme yaşını biz 18'e indireceğiz dediğimize MHP Milletvekili  Özcan Yeniçeri Mecli'te iki genç kardeşimizi yanına alıp basın toplantısı yapmış ve gençleri işaret ederek bu yaştaki çocuklar mı milletvekilliliği yapacak diye adeta alay etmişti. Şimdide kalkıp gençlerden oy istiyorlar bu yüzsüzlüktür" dedi.


Ziyaret ettiği esnafın Piyasa şartlarından şikayet etmesi üzerine Kırkpınar istikrar vurgusu yaparak " 13 Yıl boyunca esnafımıza elimizden gelen tüm imkanları seferber ettik. Bizden Önce yüksel faiz oranlarından ötürü kredi çekmeyi Aklından geçiremeyen esnafımız bizim dönemimizde çeşitli kredi ve kaynaklarla iş yerlerini büyütüp istihdam sayısı attırdı, buda ülke ekonomisine can verdi. Bakın yeni bir seçimden çıktık muhalefete gelin koalisyon kuralım, siyasi boşluk oluşmasın ülke insanımız zarar görmesin dedik, Daha ilk geceden Mhp ve Chp Kapılarını kapattı. Onlar Yüzünden Oluşan Bu Siyasi İstikrarsızlık Ortamının faturasını milletçe biz ödüyoruz. Seçim Hükumetine bakan dahi vermekten kaçanlar, Şimdi Hangi yüzle gelip sizden oy isteyecekler. Bizde ki muhalefet çözümün değil çözümsüzlüğün adresidir. " diye konuştu.

Bir esnafın yemek daveti üzerine çevre esnaflarla beraber yemek yerken sohbete devam eden Kırkpınar esnafın dolar ve euro kurundaki dalgalanmalardan ötürü ve yatırımların durduğunu söylemesi üzerine "inşallah 1 kasım günü tek başına, iş başında olacağız ve ekonomide şu boşluk döneminde açılan yaraları kapatacağız. Aynı zamanda seçim beyannamemizde paylaştık esnafa 30 Bin TL faizsiz kredi imkanı sunuyoruz. İstihdamda personel yükünü üzerinizden almak için yıllarca bayan personellerden ssk teşviki uyguluyorduk buna ilaveten ilk defa işe girecek üniversite mevzunu kardeşlerimizin 1 yıllık maaşını devletimiz verecek. Buda Sizin İçin Büyük bir kolaylık olacaktır." dedi.

Çeşitli Kahve Ev toplantıları da gerçekleştiren Kırkpınar günün sonunda ilçeden ayrıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası