Ege Postası
Geri

CHP’de mevcut başkan ve eski başkan için hakaret soruşturması

CHP Balçova İlçe Gençlik Kolu Başkanı Korcan Uçman, CHP İzmir İl Eski Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküse ve Balçova Gençlik Kolu Yöneticisi 4 partili hakkında geçtiğimiz yıl düzenlenen eylemde Cumhurbaşkanı ve 4 eski bakana hakaret iddiasıyla savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Uçman ve Sarıküse emniyete giderek ifade verdi. CHP’de mevcut başkan ve eski başkan için
CHP’de mevcut başkan ve eski başkan için hakaret soruşturması
Haberler / Yerel Politika
20 Ekim 2015 Salı 15:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI/HABER SERVİSİ – İzmir’de geçen yıl 4 bakanın yüzleri maskeli fotoğraflarının yer aldığı pankartı parti binasına astıkları gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan CHP Bornova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Korcan Uçman için savcılık 'kovuşturmaya yer olmadığına’ karar vermişti.
 
Uçman için bir kez daha adliye yolu gözüktü. Uçman’la birlikte  CHP İzmir İl Eski Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküse ve Balçova Gençlik Kolu Yöneticisi 4 partili hakkında Cumhurbaşkanı ve 4 eski bakana hakaret iddiasıyla  savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Geçtiğimiz yıl 21 Aralık'ta Balçova'da gerçekleşen eylemde CHP Gençlik Kolları, 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarının yıl dönümü nedeniyle eylem gerçekleştirmişlerdi. Eylemde CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse, Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz ve çok sayıda partili yer almıştı.

Eylem sonunda Balçova Gençlik Kolları Başkanı Korcan Uçman, basın açıklaması düzenlemiş daha sonra ilçe binasına 4 eski bakanın yüzleri maskeli fotoğraflarının yer aldığı pankartı asılmıştı.



UÇMAN HAKKINDA BİR KEZ DAHA
Asılan pankart nedeniyle açılan davada Uçman hakkında savcılık kovuşturmaya yer olmadığına’ karar verirken, bu kez eylemde yapılan basın açıklaması nedeniyle Uçman'la birlikte CHP İzmir İl eski Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküse ve Balçova Gençlik Kolu Yöneticisi 4 partili genç hakkında savcılık soruşturma başlattı. Uçman, Sarıküse ve 4 yönetici emniyet müdürlüğüne giderek ifade verdi.

ONUR MADALYAMIZ
Sarıküse, “ Bu bizim onur madalyamız olarak her zaman göğsümüzde taşıyacağımız bir durumdur. O günde konuşmamda belirttiğim gibi bizi çağıracaklarını biliyordum. Yüreğimizde güneşi taşıyoruz. Karanlıktan korkmayız” dedi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası