Ege Postası
Geri

Delican Başbakan’ın İzmir programını anlattı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun birkaç kez değişikliğe uğrayan İzmir programını anlattı. Başkan Delican, “ Başbakan Davutoğlu, 23 Ekim Cuma günü İzmir’de olacak. İzmir programı saat 15:00’da Bergama ile başlayacak daha sonra 18:00'da Buca eksi stadının karşısındaki pazar yerinde olacak. Başbakanımız İzmir’de konaklayacak. Cumartesi 11:00’de Ödemiş’te olacak sonra Adana mitingi için İzmir’den ayrılacak. Başbakanımıza İzmir turu attırarak güzel bir program hazırladık” dedi. Başkan Delican Başbakan Davutoğlu'nun programını anlattı
Delican Başbakan’ın İzmir programını anlattı
Haberler / Yerel Politika
21 Ekim 2015 Çarşamba 10:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ – AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Bülent Delican, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun İzmir’de yapacağı birlik, beraberlik ve kardeşlik mitinginin program detayları hakkında bilgilendirme yaptı.
SEÇMENİMİZİN YANINA GİTMEYİ UYGUN BULDUK
Ankara’da yaşanan bombalı saldırı sonrasında ileri bir tarihe ertelenen AK Parti İzmir mitinginin son şekli hakkında bilgi veren Delican, “Cuma günü 23 Ekim İzmir’de olacak. İzmir programı saat 15:00’da Bergama ile başlayacak daha sonra 18:00’da Pazar yerinde Buca eksi stadında olacak. Başbakanımız İzmir’de konaklayacak. Cumartesi 11:00’de Ödemiş’te olacak sonra Adana mitingi için İzmir’den ayrılacak. Kamuoyunda birkaç kez program değişikliği oldu mitinglerimizi menfur olaydan sonra iptal etmiştik. Başbakanımızın mitingini Cumartesi gününe almıştık. Ancak seçmenimizin yanına gitmeyi daha uygun bulduk” ifadelerini kullandı.
KAPALI MEKAN OLMASINI İSTEMEDİK
Başkan Delican, Başbakan Davutoğlu’nun metropol mitingi için hava şartlarından dolayı kapalı bir mekan olarak Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nun düşünüldüğünü ancak meteorolojiyle yapılan görüşme sonrasında açık havada yapılmasını uygun bulduklarını ifade etti. Delican, “Daha önce belli olmuştu ancak yağmurdan mütevellit kapalı alanda yapar mıyız dedik ama meteorolojiyle konuştuk. Sağanak yağış olmadığını öğrenince kapalı mekanda olmasını istemedik” şeklinde konuştu.
HAVZALAR İZMİR İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR
Başbakan Davutoğlu’nun Bakırçay, Küçük Menderes ve metropolde vatandaşlar ve partililerle buluşacağının altını çizen Delican, “Bakırçay, Küçük Menderes ve metropolde olmak istemimizin nedeni İzmir havzalar kenti. Havzalar İzmir için büyük önem taşıyor. İlçelerimizi birleştirerek onları buluşturmak istedik. Türkiye’nin yoğun gündemi içerisinde bu buluşmayı miting havasında paylaşmak istedik. Birlik, beraberlik ve kardeşlik mitingi adı altında yapacağız. Buca’da İzmirli hemşerilerimiz ve partililerimizle buluşacağız” dedi.
GÜZEL BİR PROGRAM HAZIRLADIK
Program kapsamında Başbakan Davutoğlu’na İzmir turu attıracaklarını ifade eden Delican şunları söyledi: “Başbakanımızın İzmir’e olan sevgisini çok iyi biliyorsunuz. İzmir’deki Başbakanlık Ofisi’nde hükümet kurulduğunda Başbakanımızı her ay ağırlıyor olacağız. AK Parti İzmir olarak Gündoğdu’da çok büyük mitingler yaptık. Bu şekilde Başbakanımıza İzmir turu attıracak güzel bir program hazırladık. Tüm İzmirli hemşerilerimizi birlik, beraberlik ve kardeşlik mitingine bekliyoruz.”
ANA TEMA BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK
Terörün her türlü hainliği yaptığını söyleyen Delican, mitinglerin ana temasının  birlik, beraberlik ve kardeşlik olacağını belirtti. Delican, “Terör devletimize karşı elinden gelen her türlü hainliği yapıyor. Bu konudaki dik duruşumuzu tüm dünya izliyor. Bu dik duruşu İzmirlilerle paylaşmak onlardan güç almak, onlara güç vermek için İzmir’de olacağız. Mitinglerimizde ana tema birlik, beraberlik ve kardeşlik olacak. Ciddi bir mücadele içerisindeyiz. Bunu da vatandaşımızın desteğiyle sonuçlandıracak” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası