Ege Postası
Geri

AK Parti Bornova'da 'Çayır' rahatsızlığı!

AK Parti Genel Merkez tarafından görevlendirilen 5 koordinatörün İzmir mesaisi yarın sabah başlıyor. Ancak koordinatörlerin mesaisi başlamadan Bornova’da adı ilçe başkan adayları arasında geçen Cevdet Çayır’ın partisinin delegelerini arayarak, kendisini İl Başkanlığının adayı olarak tanıtıp destek istediği iddia edildi. Çayır'ın bu tavrı  AK Parti Bornova teşkilatında büyük rahatsızlık yarattı. AK Parti Bornova teşkilat mensupları, kimsenin il başkanlığı adı kullanarak kendilerine baskı yapmaya hakkı olmadığını belirtti. Kendisini il başkanlığının adayı olarak tanıttı iddiası
AK Parti Bornova'da 'Çayır' rahatsızlığı!
Haberler / Yerel Politika
27 Şubat 2018 Salı 23:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda değişime gidilmesi beklenen 19 ilçe arasında yer alacağı beklenen Bornova’da şimdiden 8 kişi ilçe başkanı olma iradesini ortaya koyup açıkladı. İl Başkanı Aydın Şengül’ün yeniden değerlendirmeye alacağını kaydettiği 19 ilçede kimlerin ilçe başkanı olarak atanacağının belirlenmesi amacıyla yarın sabah AK Parti Genel Merkezi’nden gönderilen beş koordinatör de ilçelerde iki gün süren yoğun bir mesai gerçekleştirecek.

Koordinatörlerin mesaisinin başlamasına saatler kaldı. Bornova İlçe Başkanlığı için Cevdet Çayır, Cengiz Baştürk, Koray Toprakçı, H. Ali Karaman, Cihan Dağlıer, İhsan Yılmazoğlu Tevfik Ağuş ve Günay Yiğit ilçe başkan aday adayları arasında yerini aldı. Yarın sabah saatlerinde mesailerine başlayacak olan 5 koordinatör tüm ilçelerde tüm teşkilatla görüşecek, görüş ve önerileri alacak ve teşkilat mensuplarına 10-12 sorudan oluşan sorular yöneltecek.

ÇAYIR TELEFONLA DELEGELERİ ARAYIP KENDİSİNİ İL BAŞKANLIĞININ ADAYI OLARAK TANITTI İDDİASI

Öte yandan koordinatörlerin başlayacağı mesai öncesi adı AK Parti Bornova İlçe başkan adayları arasında geçen aday adaylarından Cevdet Çayır’ın partisinin delegasyon üyelerini telefonla arayarak, kendisini il başkanlığının adayı olarak tanıttığı ve destek istediği iddia edildi.

ADAY ADAYI CEVDET ÇAYIR’IN TELEFONU TEŞKİLATTA RAHATSIZLIK YARATTI

Bornova ilçe başkan aday adaylarından Cevdet Çayır’ın delegasyonu tek tek arayarak, ‘İl Başkanlığının adayı benim. Koordinatörlerimiz gelip sizlerle görüştüğünde siz de bana destek verin’ şeklinde konuşma yapması Bornova teşkilatında büyük rahatsızlık yarattığı öğrenildi.

KİMSE BİZİ BASKI ALTINA ALIP YÖNLENDİRMEYE KALKMASIN

Bornova delegeleri herkesin eşit hakka sahip olması gerektiğini ve kimsenin il başkanının adını kullanarak kendilerini baskı altına almaya ve yönlendirmeye hakkı olmadığını belirtti. AK Parti Bornova delegeleri, durumdan duydukları rahatsızlığı AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’e de ileteceklerini kaydetti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası