Ege Postası
Geri

AK Parti Gaziemir'de deprem!

AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün hem ilçe başkanlığı görevinden hem de partiden istifa etti.
AK Parti Gaziemir'de deprem!
Haberler / Yerel Politika
22 Şubat 2014 Cumartesi 13:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ONUR ÇAKIR - AK Parti İzmir’de flaş bir gelişme yaşandı. AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün hem ilçe başkanlığı görevinden hem de partiden istifa etti. Aralarında başkan yardımcılarının da bulunduğu 20 ilçe yöneticisi ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Gül Parlak ve İlçe Gençlik Kolu Başkanı Yeliz Coşkun da Telingün’le birlikte  istifasını sundu.

"İL KADIN KOLLARINDA İSTiFA DEPREMİ"HABER İÇİN TIKLAYINIZ
 
AKAY BANA “CEMAATÇİ MİSİN” DEDİ
Ege Postası’na istifasıyla ilgili konuşan Telingün, “Başta Gaziemir adayı olmak üzere, İl Başkanı Ömer Cihat Akay akla hayale uymayan uygulamalarla teşkilatı ötekileştirdi. Teşkialtın onuruyla oynadılar. Teşkilat hiçbir yerde söz sahibi olmadı. İl Başkanının bana garip ifadeleri var. Bana ’17 Aralık’tan sonra sen çok değiştin. Sen cemaatçimisin’ diye çıkışları oldu. Bunlar kabul edilemez sözler. Türkiye’deki bu cadı avı teşkilatlara kadar yansıdı. Ben Yamanlar meuzunuyum. Bu yüzden bana farklı davrandılar. Oysa ki bir çok milletvekilinin çocuğu Yamanlar’da okuyor. Yerel seçim sürecinin başından beri Gaziemir teşkilatına enfekte olmuş gibi davranıldı. Sürecin hep dışında tutulduk.Seçim üstü teşkilatlardan hesap sorar hal ve hareketler içine girildi. Bu konuda büyükşehir adayımızı da olumsuz etkiledir. Artık dünya’nın farklı yerlerinde kurulan okullardan mezun olmak bile suç haline geldi. İl Başkanı beni bununla suçladı. İl Başkanının oğlu da benimle aynı okuldan mezun. Artık böyle bir yapı içinde durmamın hiçbir anlamı yoktu: Partiden istifa ettim. Bana yapılanları hak etmedim” dedi.

 YÖNETİM DÜŞTÜ İDDİASI
Yaşanan istifaların ardından yönetimin düştüğü öne sürüldü. Gaziemir’de belediye başkan adaylığına Kerem Fahri Baykalmış’ın atanmasından sonra parti ile arası gerilen İlçe Başkanı Telingün, SKM’de yapılan operasyon sonrası İl Başkanı Ömer Cihat Akay’la tartışmıştı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası