Ege Postası
Geri

AK Parti İl Başkanı Akay: Binali Bey farzet ki aday olmadı, ne yapacaksın'

AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, adaylığını Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın adaylığına bağlamasına tepki gösterdi.
AK Parti İl Başkanı Akay: Binali Bey farzet ki aday olmadı, ne yapacaksın'
Haberler / Yerel Politika
3 Eylül 2013 Salı 13:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Mevcut belediye başkanının normal şartlarda aday olduğunu belirten Akay, "Mevcuttaki büyükşehir belediye başkanı potansiyel adaydır. Başkanlık yürüten bir başkanın, tekrar aday olduğunu açıklamasına gerek yoktur. Son açıklaması, aslında kendisini yıpratır. Potansiyel olarak zaten adaydır. Tasvip etmiyorum. Zaten genel merkez karar verir. Kendisinin aday olarak müracaat etmesini şık bulmuyoruz. Partisi kendisini değiştirmek isterse değiştirir, yani aday olmadığı takdirde partisi CHP, Sayın Kocaoğlu ile devam etmek isterse zaten onu aday yapar ve yola onunla devam eder." dedi. Adaylık için Bakan Yıldırım'ın adının anılmasını şık bulmadığını belirten Akay, "Buna o kendisi karar versin. Binali Bey'in kararına göre karar verecekse zaten işi zor. Böyle bir şey de doğru değil. Farzet ki olmadı, ne yapacaksı? Kendisinin aklından aday olmak geçiyorsa olacaktır zaten." diye konuştu. (Cihan)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası