Ege Postası
Geri

Çiğli'deki dengeleri değiştirecek adım Bektaş'dan geldi

CHP Çiğli Meclis Üyesi Şeref Bektaş, belediye başkanı aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Bektaş 'şeffaf Belediyecilik anlayışıyla kent, mahalle, gençlik engelli konseyleri aracılığıyla, birikimlerimiz, deneyimlerimiz iş ve meslek başarılarımız, katılımcılığımız ve sunacağımız projelerimiz Çiğli'yi daha üst sıralara taşıyacağız. Böylelikle Çiğli ile kucaklaşacağız. Bunları şimdiden taahhüt ediyorum. Sözümün eri olduğumu hepiniz biliyorsunuz." dedi.
Çiğli'deki dengeleri değiştirecek adım Bektaş'dan geldi
Haberler / Yerel Politika
3 Eylül 2013 Salı 11:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI- Ensari Bulut'un vefatının ardından CHP Grubu'nun Çiğli Belediye Başkan adayı olarak gösterilen ancak koltuğu Metin Solak'a bırakmak zorunda kalan Şeref Bektaş, bir kez daha başkanlık için kolları sıvadı. Rahmetli Ensari Bulut'un vefatından boşalan Belediye Başkanlığı için CHP grup kararında Başkan adayı olan, ama Belediye Başkanı olamayan Şeref Bektaş'ın müraacat'ında partililere yaptığı açıklamada "Sizleri neredeyse tek tek tanıyorum, sizler benim en yakınımda ki insanlarsınız. Bu nedenle sizler ile bir arada olmaktan onur duyuyorum.Sizlere hizmet etmek istiyorum. Sizin sesinizi her yere duyurmak istiyorum. İzmir'in yükselen değeri Çiğli ve onun değerli halkı, sizlere sesleniyorum.İlk gençlik yıllarımdan bu yana ülkemizin ve cumhuriyetimizin göz bebeği Cumhuriyet Halk Parrtisinde çalışıyorum.Yurdumuzda bugün yaşanan Kaosu, atılan savaş çığlıklarını, yaşanan ekonomik çöküntüyü yok edecek tek parti Cumhuriyet Halk Partisi'dir.Cumhuriyet Halk Partisinin Sosyal demokrat, halkçı, solcu, paylaşımcı, üretici kimliği tüm bu olumsuzluklar ortadan kaldıracak tek partidir." dedi.

PARTİME KÜSMEDİM
Belediye Başkan aday adayı Şeref Bektaş "2009 yılında Belediye başkanımızın rahmetli olmasından sonra, partimin İlçe yönetimi, İl yönetimi İl ve İlçe belediye meclis üyelerinin grup kararı olarak bana verdikleri "Çiğli'nin Belediye Başkanı olsun" görevini büyük bir onur, saygı ve sorumluluklar ile kabul etmiştim. Fakat çeşitli nedenlerden Cumhuriyet Halk Partisi grubunun kararına rağmen Belediye başkanlığım AKP ve partimizdeki bazı kişilerin karşı oylarıyla engellendi. Partime küsmedim. Partimin bana yüklemiş olduğu görev sorumluluğu ile CHP Çiğli Belediye meclis üyeliğimi devam ettirdim." açıklamasında bulundu.



SÖZÜMÜN ERİ OLDUĞUMU GÖSTERDİM

Halkımızın bana olan sevgi, güven ve desteklerinin giderek arttığını gördüğüm için Belediye başkan aday adaylığına karar verdim diyen Şeref Bektaş "Bugün AKP hükümetince atılan savaş çığlıkları, yapılan ekonomik yolsuzluklar, partim Cumhuriyet Halk Partisi önderliğin de Yurtta Sulh, Cihanda Sulh ilkesi ile ortadan kaldıracağız. Sizlerle hep birlikte omuz omuza doğru politikalarla, sivil toplum örgütleriyle, değerli muhtarlarımızla, iş adamlarımızla , esnaflarımızla, işçilerimizle, emeklimizle ve bilim insanlarıyla birlikte projelerimizi üretip hayata geçireceğiz. Şeffaf Belediyecilik anlayışıyla kent, mahalle, gençlik engelli konseyleri aracılığıyla, birikimlerimiz, deneyimlerimiz iş ve meslek başarılarımız, katılımcılığımız ve sunacağımız projelerimiz Çiğli'yi daha üst sıralara taşıyacağız. Böylelikle Çiğli ile kucaklaşacağız. Bunları şimdiden taahhüt ediyorum. Sözümün eri olduğumu hepiniz biliyorsunuz." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası