Ege Postası
Geri

“Hoşgörü İnsanı’nın adıyla kurulan ilçede Hoşgörü ile hizmet edeceğiz”

Yasalaşan büyük şehir kanunu ile birlikte çalışmalarına hız veren AK Parti Manisa teşkilatı geçtiğimiz günlerde Yunus Emre ve Şehzade ilçelerine ilçe başkanları atamasını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta ilk tebrik ziyaretini Şehzadeler ilçe başkanı Ahmet Tonguç’a yapan il genel meclis başkanı Hayrullah Solmaz yine göreve yeni atanan Yunus Emre ilçe başkanı Engin Yüksel’ i makamında ziyaret ederek tebrik etti.
“Hoşgörü İnsanı’nın adıyla kurulan ilçede Hoşgörü ile hizmet edeceğiz”
Haberler / Yerel Politika
2 Eylül 2013 Pazartesi 16:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Yunus Emre hoşgörüsü ile vatandaşlara hizmet edilmesi gerektiğini ifade eden il genel meclis başkanı Hayrullah Solmaz” bilindiği gibi büyük şehir kanunun meclisten geçmesinin ardından yeni kurulan iki ilçemizden biri şehrimizin en büyük değerlerinden olan Şehzadeler diğeri ise yine Manisa’mızın diğer bir değeri olan hoş görü insanı yunus Emre adıyla kurulmuştur. Hemen ardından ise, AK Parti genel merkezimiz teşkilatlanmaya giderek Yunus Emre İlçe başkanlığına parti içerisinde uzun zamandır önemli görevler yapan değerli kardeşimiz Engin Yüksel atanmış ve hızlı bir şekilde çalışmalarına başlamıştır. Ben inanıyorum ki kendisi Yunus Emre ilçesini adı gibi engin tecrübesi ile ileri seviyelere taşıyacak ve seçimlerde de AK Parti’nin birinci olması için canla başla çalışacaktır.
Zaten geçtiğimiz dönemlerde teşkilatımızın çeşitli kademelerinde yönetim kurulu üyelikleri ve il başkan yardımcılığı yapmış olan Engin kardeşim orada edindiği tecrübeler ile ilçe teşkilatının başarılı olarak çalışmasını sağlayacaktır. Ben Engin Yüksel kardeşime kurucu ilçe başkanlığı görevinden dolayı başarılar diliyorum. Daha önce merkez ilçe teşkilatımızda olduğu gibi yine omuz omuza çalışarak Yunus Emre ilçemize en iyi hizmeti yapmaya devam edeceğiz” dedi.
AK Parti teşkilatı içerisinde uzun zamandır verilen her türlü görevi yaptığını ifade eden Yunus Emre İlçe Başkanı Engin Yüksel” teşkilatımız içerisinde il başkan yardımcısı olarak yaptığım şerefli görevi büyüklerimizin ve teşkilatımızın da uygun görmesi ile Yunus Emre ilçe başkanı olarak sürdürmeye çalışacağız. Adını hoş görü ve gönül insanı olan Yunus Emreden alan ilçemiz için bütün teşkilatımız ile birlikte çalışıp, önümüzdeki yerel seçimlerde Allahın da izniyle belediye yi alarak tüm ilçemize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Değerli il genel meclis başkanımız Hayrullah Solmaz Bey’ e bu nazik davetinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Zaten kendisi ile il başkan yardımcılığı yaptığım dönemde de birlikte başarılı çalışmalar yapmıştık. Yine aynı şekilde Yunus Emre ilçemizde de o güzel çalışmaları yapacağımıza inanıyorum” dedi.
AK Parti yunus Emre ilçe Başkanı Engin Yüksele fincan takımı hediye eden il genel meclis başkanı Hayrullah Solmaz Manisa’ da AK Parti hizmetlerinin Manisa’nın yerinde olması için yek vücut olarak çalışacaklarını sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası