Ege Postası
Geri

Seçim yarışında Olgun Atila da "Ben varım" dedi

Atila Bornova için yola çıktı Önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde CHP Bornova'dan aday adayı olan Yüksek Mimar Olgun Atila, aday adaylığı dosyasını CHP Bornova İlçe Başkan Vekili Mahir Polat'a verdi. Ailesiyle birlikte ilçe başkanlığına gelen Atila, Bornova'ya hizmet etmek için canla başla çalışacaklarını belirterek, "Halkımızla el ele Bornovamızı çok daha ileriye taşımak için aday oldum" diye konuştu. Polat ise aday adaylığı için başvuran her ismin CHP'yi temsil edebilecek nitelikte olduğunu söyledi.
Seçim yarışında Olgun Atila da
Haberler / Yerel Politika
2 Eylül 2013 Pazartesi 13:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Gelecek yıl yapılacak olan yerel seçimler öncesi başkan aday adayları gerekli başvurularını yaparken; İzmir'in Bornova İlçesi'nde adaylık heyecanı sürüyor.

Aralarında mevcut başkan Prof.Dr. Kamil Okyay Sındır'ın da olduğu 6 adayın başvurularının yapmasının ardından, aday adaylığı için 7. resmi başvuruyu yapan isim ise Büyükşehir Meclis Üyesi, Yüksek Mimar Olgun Atila oldu.

Bugün sabah eşi ve çocuklarıyla birlikte CHP Bornova İlçe Başkanlığı'na gelen Atila, resmi başvuru dosyasını CHP Bornova İlçe Başkan Vekili Mahir Polat'a teslim etti. Son derece samimi geçen görüşmede, Bornova için yola çıktığını belirten Atilla, "Doğup büyüdüğüm şimdi de çocuklarımı büyüttüğüm Bornovamıza, en mükemmel belediyecilik tecrübesini yaşatmak için adaylık başvurumu yaptım" diye konuştu.

Bornova’nın sorunlarını en doğru ve hızlı çözümü üretmek için çalışacaklarını vurgulayan Atila, "Halkımızla el ele ilçemizi çok daha ileriye ve iyiye ulaştırmak istiyoruz. Bornovamıza hak ettiği projeleri sunarak ilçemizi geliştirmek için hareket edeceğiz. Bu bağlamda barış, birlik, beraberlik, dayanışma ve ekip çalışmasıyla halkımızı kucaklamak için 2014 yeler seçimlerinde ilçemize hizmet etmek amacıyla CHP Bornova İlçe Başkanlığı'na adaylık başvurumu yaptım. Halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadesinde bulundu.

HAYIRLI OLSUN
Görüşmede Bornova'dan bugüne kadar 7 adayın aday adaylığı için başvuruda bulunduğu bilgisini veren CHP Bornova İlçe Başkan Vekili Mahir Polat, her bir adayın CHP'yi en iyi şekilde temsil edecek yeteneğe sahip olduğunu söyledi. Vatandaşa hizmet etmenin önemine dikkat çeken Polat, bu noktada çalışacak herkesin başarılı olmasını dilediklerini kaydetti. Polat, Olgun Atila'nın adaylık dosyasını alırken, kendisine 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.





YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası