Ege Postası
Geri

Demirsoy salona sığmadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy için düzenlenen toplantı, katılımcıların önceden belirlenen kafeteryaya sığmaması üzerine düğün salonunda yapıldı. Gaziemir Beste Düğün Salonu’nda yapılan ve CHP delege ve üyelerinin yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcilerinin de katıldığı toplantıda konuşan Demirsoy, “Kendimize Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar’ sözünü şiar edindik” dedi.
Demirsoy salona sığmadı
Haberler / Yerel Politika
1 Eylül 2013 Pazar 10:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Gaziemir Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adaylığını açıklayan Yüksel Demirsoy, vatandaşlarla bir araya gelmek için Gaziemir’de bulunan bir kafeteryada toplantı düzenledi. Toplantı, katılımcıların önceden belirlenen kafeteryaya sığmaması üzerine düğün salonunda gerçekleşti. Gaziemir Beste Düğün Salonu’nda yapılan toplantıya katılanlara hitaben bir konuşma yapan Demirsoy, “Kendimize, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar’ sözünü şiar edindik. Öğrenciden öğretmene, işçiden memura, esnaftan işadamına, emekliden gençlere, kadınlardan çocuklara, gecekondu bölgelerinden kentsel dönüşüm bölgelerine kadar toplumun her kesiminden vatandaşımız ile sürekli ve kopmayan bir iletişim içerisindeyim. Kendi gözlem ve tespitlerim sonucunda ortaya koyduklarımın yanı sıra halkımızın isteklerini ve sıkıntılarını çok iyi biliyorum.16 mahallemizin ve bu mahallelerin tüm sokaklarının ihtiyaçlarını biliyorum. İmardan, ulaşıma, çevreden altyapıya, sosyal donatı alanlarına, Sarnıç Bölgesi’nin 2-B sorunundan, Aktepe Bölgesi’nin kentsel dönüşüm sürecine, kültürel ihtiyaçlardan esnafımızın sıkıntılarına, işsizlikten, gençlerin isteklerinden emeklilerin ve yaşlı vatandaşlarımızın durumlarına, ev kadınlarının ekonomiye destek olamamalarından öğrenci kardeşlerimizin yaşadığı zorluklara kadar tüm sorunları tespit ettim. Bu sorunların hepsinin çözümü için projelerim hazır. Halkımızın desteği ile çözülemeyecek sorun olmadığına inanıyorum” dedi.



MİKROFONU HALKA BIRAKTI

Uzun yıllardır Gaziemir’de yaşadığını ve 8 sene aralıksız CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatan Demirsoy, görevi esnasında ve sonrasında sürekli halkla iç içe olduğunu belirterek, “Sizlerin görüşleri çok önemli. Çünkü yola çıkarken söylediğimiz gibi mutlu insanların yaşadığı aydınlık Gaziemir’i birlikte yaratacağız” diyerek, mikrofonu katılımcılara bıraktı. ‘Halk Kürsüsü’ adı verilen mikrofonda konuşma yapan katılımcılar, aday adaylığı süreci ile ilgili görüşlerini dile getirdiler. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gaziemir’de seçmenin karşısına Yüksel Demirsoy ile çıkmasının iktidar yolunda çok önemli olduğunu ifade eden katılımcılar Demirsoy’a olan desteklerini belirttiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası