Ege Postası
Geri

Buca'ya kadın eli değmeli

İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Denetleme Kurulu üyesi Ekonomist Ayten Karadağ, ‘Buca’ya Kadın Eli Değmeli’ sloganıyla Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Buca Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.
Buca'ya kadın eli değmeli
Haberler / Yerel Politika
31 Ağustos 2013 Cumartesi 11:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Açıklamasında yerel seçimlerin Türkiye için bir dönüm noktası olacağının önemine değinen CHP’li Karadağ şunları söyledi: ‘Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bu seçimlerde çocuklarımızla, ülkemizin geleceğinin belirlenmesinde hayati önem taşımaktadır. Bu seçim Türkiye’nin geleceğinin seçimi olacaktır. Bu nedenle 2014 yerel seçimlerinde, birlik ve beraberlik içinde iktidara yürümeliyiz. Aday gösterilen, gösterilmeyen tüm arkadaşlarımıza, partililerimize düşen görev, elimizi hatta gövdemizi taşın altına koymak ve gece, gündüz demeden çalışmaktır.’

Buca Halkından Büyük Destek Alıyorum

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ayten Karadağ açıklamasında ''Yerel seçimlere Buca’nın ve Bucalının tüm sorunlarını çözme ideali ile planlı bir hazırlık yaptığını anlatarak Buca'da gitmediğim mahalle, gezmediğim sokak kalmadı. Hemen hemen tüm Buca halkının, esnafının görüşlerini ve önerilerini alarak adaylık karanını verdim'' diyerek açıklamasına şöyle devam etti: "Buca halkı özlem içerisinde, gittiğim her yerde büyük ilgi görüyorum Buca halkımızla projelerimi paylaştığımda gördüğüm destek ne kadar doğru yolda olduğumun göstergesidir." dedi.

Laf Üretmeyeceğiz Hizmet Üreteceğiz

Açıklamasında, Buca Belediyesi'nin şeffaf, sorgulanabilir, katılımcı bir belediyecilik anlayışını egemen kılacaklarını ifade eden Ayten Karadağ, ‘Bizler partimizin onayıyla aday gösterildiğimizde seçimi açık farkla kazanacağımıza inancımız büyüktür. Biz göreve gelmemizle şeffaf İzmir'imize, Türkiye'mize örnek gösterilecek bürokratlarla çalışarak herkesin gıptayla baktığı yönetim anlayışı yaratacağız'' dedi.

Birlikteliğe İhtiyacımız Var

Birlikteliğin CHP’yi güçlü iktidara götüreceğinin altını çizen CHP’li Karadağ, ‘CHP Buca İlçe teşkilatında aday adayı olmuş kimseyi kendime rakip olarak görmüyorum. Aday adaylık sürecim boyunca sadece ekibimi, projelerimi, hedeflerimi, Buca halkının özlemlerine dair gerçekleştirdiğim çözüm çalışmalarımı anlatacağım. Asla partimde aday adayı olmuş diğer arkadaşlarımı hedef almadım ve almayacağım da. Ben, CHP'nin geleneklerine uygun hareket etmeyi kendime ilke bildim. CHP Genel Merkezi'nin Buca Belediye Başkanı adayı olarak beni göstereceğinden şüphem yoktur. Çünkü başta Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm genel merkez yöneticilerimiz değişimden, gelişimden yana. Bende bu değişimin bir parçası olacağım, Ayrıca Buca’ya bilgisiyle, birikimiyle bir kadın eli değmesi gerekiyor. Bende tüm bilgi, birikimimle bu göreve hazırım’ diyerek adaylıkta kendine olan güvencini dile getirdi.

Projelerim Hazır


Projelerinden de kısaca bahseden Ayten Karadağ, Buca belediye başkanı seçilmesiyle Buca ilçesindeki sosyal uçurumları yok etmek için, sağlık, eğitim, istihdam, yerinde kentsel dönüşüm, kent estetiğinin korunması, organik tarım ve yaşam kalitesinin yükselmesini ve Buca’nın cazibe merkezi olmasını sağlayacak projelere önem vereceğini belirterek, ‘Buca İlçesi marka ilçe yapacağım’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası