Ege Postası
Geri

Yılmaz: Çiğli bizim gönlümüzde

İzmir'de "halk günü" düzenleyen tek siyasi örgüt olan AK Parti Çiğli İlçe Teşkilatı, halk günlerini bu kez mahallelere taşıdı. AK Parti İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, Sasalı Mahallesi'nde hemşerilerinin sorunlarını dinledi, çözüm bulmaya çalıştı. Başkan Yılmaz, "Halkımızla elele olmak, onların sıkıntılarına, dertlerine çare bulmaya çalışmak çok güzel bir duygu. Çünkü, Çiğli bizim, biz Çiğli'nin gönlündeyiz" dedi.
Yılmaz: Çiğli bizim gönlümüzde
Haberler / Yerel Politika
30 Ağustos 2013 Cuma 12:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Mahalle halk günlerinin ilkini Sasalı'da düzenleyen AK Parti Çiğli İlçe Teşkilatı, yine yoğun ilgiyle karşılaştı. Sasalılarla buluşan AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, "Doğal olarak hepimizin olduğu gibi halkımızın da sorunları var. Yaşamın bir parçası olan sorunlar bitmez. Ancak, biz halkımızın bu sorunlarına ortak olarak, onların yaşamını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Çünkü siyasetçiler olarak bu bizim görevimiz. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın her defasında üstüne basa basa söylediği gibi. Biz halkımızın efendisi değil, hizmetkarıyız. Bu nedenle, ilçe binamızda her hafta düzenlediğimiz halk günlerini bundan böyle mahallelerimize taşıdık. Yoğun ilgiden memnunuz. Bundan sonraki çalışmalarımızı hem ilçe binamızda hem de mahallelerde halk günü düzenleyerek devam edeceğiz. Ulaşmadığımız mahalle, ulaşmadığımız hemşehrimiz kalmayacak. Mahalle başkanları ve mahalle yönetimleri ile birlikte koordineli bir şekilde çalışacak, her gün bir mahallede, tüm mahalle esnafımızın ve mahalle halkının tek tek kapısını çalıp sorunlarını dinleyerek vatandaşın dertlerine derman olmaya gayret gösterecek." diye konuştu.
Yılmaz'ın birebir görüşerek sıkıntılarını dinlediği ve çözüm bulmaya çalıştığı Sasalı'daki halk gününe ilgi bir hayli yoğun oldu. Sasalılılar, iş talepleri, eğitim konuları ve mahallelerinin sorunlarıyla ilgili dilek ve şikayetlerini Başkan Yılmaz'a iletme fırsatı bulurken, AK Parti Çiğli İlçe Teşkilatı'nın mahallelere kadar giderek halkın sıkıntılarını ayağında dinlemesini taktir ettiklerini ifadeettiler.
Öte yandan, Yılmaz halkın sorunlarını dinlerken, AK Parti Çiğli Kadın ve Gençlik Kolları da stand açarak mahalle sakinleri ile birebir tanıştı, Çiğli İlçe Teşkilatı'nın faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişi yaparak broşür ve dergi dağıttı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası