Ege Postası
Geri

Sönmez koltuğa resmen talip

CHP'de Mart ayında yapılacak yerel seçimler için başkan aday adayı patlaması yaşanırken, örgütün içinden gelen adaylar dikkat çekiyor. Birçok ilçede örgütün içinden gelen isimler belediye başkanlığı koltuğuna talip olurken Buca'da siyasetin genç isimlerinden 30 yaşındaki Belediye Meclis Üyesi Zekiye Seda Sönmez de Buca Belediye Başkanlığı'nı isteyen isimlerden oldu.
Sönmez koltuğa resmen talip
Haberler / Yerel Politika
30 Ağustos 2013 Cuma 11:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Buca'da da Belediye Meclisi'nin 30 yaşındaki üyesi Zekiye Seda Sönmez, CHP İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısıyla Buca Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Sönmez, Yüksel Çakmur ve Işılay Saygın'ın kendisiyle aynı yaşta Buca Belediye Başkanı seçildiklerini söyledi. CHP Gençlik ve Kadın kollarında uzun süre görev yaptığını vurgulayan Sönmez, yüksek lisansını 'Hemşeri derneklerinin yerel siyaset üzerindeki etkisi' üzerine yaptığını ve doktora düzeyinde akademik çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Buca'nın gençliğin merkezlerinden biri olduğunun altını çizen Sönmez, "Şu anda 30 yaşındayım. Buca'nın unutulmaz başkanları Yüksel Çakmur ve Işılay Saygın'ın Buca belediye başkanı oldukları yaştayım" diye konuştu. Sözmez, Buca'nın çok zengin bir tarihsel kimliğe sahip olduğunu belirterek, bu kültürel mirası sahiplenecek bir belediye başkanı olacağını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası