Ege Postası
Geri

Hedefteki genç konuştu

CHP İzmir İl yönetiminde eleştirilerin hedefi olan İl Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan kendini savundu. Sosyal medya üzerinden verdiği mesajlarla sessizliğini bozan Soydan, önce 'Protokolde bulunmuyorum diye eleştiriliyorum. Bir sorsanıza neden yoksun diye' sitem etti ardından 'Bence protokol saçma bir şey, gereksiz' değerlendirmesinde bulundu
Hedefteki genç konuştu
Haberler / Yerel Politika
31 Ağustos 2013 Cumartesi 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BÜNYAMİN DOBRUCALI / Haberservisi - CHP'de 'büyüklerle-gençler' arasındaki gerginlik krizinde söz bu kez savunmanın. Protokol törenlerine katılmadığı ve partinin etkinliklerine sayısal destek verme anlamında yeterli çabayı göstermediği eleştirilerine hedef olan CHP İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Soydan Facebook ve Twitter üzerinden kendini savundu. Twitter mesajlarında 'bir sorsanıza neden yoksun' sözleriyle sitem eden Soydan, 'bence protokol saçma birşey, gereksiz' dedi, ardından 'Hem görevde olmak neden en önde oturmayı sağlasın ki. Bence çok saçma' diyerek protokolde önde bulunmanın anlamsız olduğuna işare etti.



FACEBOOK MESAJINDA İLGİNÇ 'YAŞLILAR' İBARESİ
İbrahim Soydan'ın Facebook hesabı üzerinden verdiği mesajda ise Twitter mesajlarına göre ilginç bir ayrıntıyla farklılık gösterdi. Protokolün etkinli,klerde ön tarafa oturmasına yine karşı çıkan Soydan, 'öne yaşlılar!, büyüklerimiz oturabilir' sözlerine yer verdi. Soydan Facebook mesajında şunları söyledi.
Etkinliklerde protokolde olmuyorum diye çok eleştiriliyorum biliyorum. Sebebi protokolü doğru bulmamam. Bir görevde bulunmak insanı neden ayrıcalıklı yapsın ki. Keşke tüm protokol insanları halkın içinde otursalar. Daha ulaşılabilir olmak daha iyi değil m? Fakat öne yaşlılar, büyüklerimiz oturabilir. Sanırım daha uygun olur.


"İZMİR'DE GENÇLİK KRİZİ" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası