Ege Postası
Geri

Uzunbay Konak için yola çıktı!

CHP İzmir eski milletvekili Sedat Uzunbay Konak Belediye Başkan aday adaylığını resmen açıkladı;dosyasını ilçe başkanlığına teslim etti. Uzunbay, uzun süredir mahallelerde ilçenin sorunlarına yönelik çalışmalar yaptığını belirtti, belediye başkanı olması halinde Konak’ta sosyal ve ekonomik dönüşüm yaratacağını söyledi.
Uzunbay Konak için yola çıktı!
Haberler / Yerel Politika
31 Ağustos 2013 Cumartesi 15:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Belediye başkanlığı koltuğuna talibin çok olduğu Konak’ta, CHP İzmir eski milletvekili Sedat Uzunbay da ‘yarışta ben de varım’ dedi. Uzunbay, CHP Konak İlçe Başkanlığı’nda çok sayıda partilinin katılımıyla Konak Belediye Başkan aday adaylığı dosyasını ilçe sekreteri Memet Günal’a teslim etti.

“SORUNLARI TESPİT NOKTASINDA ÇALIŞIYORUM”
‘İşte örgüt işte başkan’ sloganları altında dosyasını teslim eden Uzunbay, yurttaşlara hesap verme sorumluluğu taşıyan bir aday adayı anlayışı içinde Konak Belediye Başkanlığına talip olduğunu ifade etti. Uzunbay, ilçenin 113 mahallesinde sorunları tespit etme noktasında fikir alışverişlerinde bulunduğunu söyledi.



“TARİHSEL ZENGİNLİK ÖN PLANA ÇIKARTILAMADI”

Konak için tasarlayacağı projelerin ilçede sosyal ve ekonomik dönüşüm yaratacağını ifade eden Uzunbay şunları söyledi; “kentsel dönüşümün gerçekleştirileceği bölgelerimizde bölge insanının zarar görmemesi için kimseyi yerinden etmeden dönüşüm esas alınmalıdır. Biz bu anlayışı önemseyecek uygulamalarımızda yerinde dönüşüm ilkesini uygulayacağız. Büyükşehir Belediyemiz ile eşgüdüm ve uyum içinde çalışarak sorunların çözümüne yönelik katkıda bulunulacak ve çaba sarf edecektir. Konak tarihsel zenginliği çok olan bir ilçe….Bu kimliği henüz ön plana çıkartılamamıştır. Agora Kemeraltı, Basmane ve Kadifekale gibi bölgelerimizin turizme kazandırılması noktasında çalışmalar yapacağız. Bu çalışmalar sonrası ciddi bir istihdam da yaratacağız.Örgütümle birlikte tüm vatandaşlarımızı kucaklayacak çağdaş proje ve uygulamaların hayata geçireceğim”


22. DÖNEM MİLLETVEKİLİ
2002 de yapılan genel seçimde, CHP İzmir Milletvekilliği görevine seçine Uzunbay milletvekilliği döneminde (22 Dönem, 2002-2007) Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyeliği yaptı.Birçok dönem Kurultay Delegeliği ve Parti Meclisi Üyeliği görevlerinde bulundu ve 2005 yılında MYK üyesi oldu. Uzunbay evli ve bir çocuk babası...

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası