Ege Postası
Geri

Şengül: Aziz Kocaoğlu aday gösterilmeme endişesi içinde

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Fuar açılışında yaşanan olaylar nedeniyle açıklamada bulunarak, İzmir’de Bakanların bundan önce çeşitli törenlerde yuhalandığını ifade ederek, “Artık bundan sonra onların anladığı dilden konuşacağız. Yumuşak başlıyız ama asla uysal koyunda değiliz” diye konuştu.
Şengül: Aziz Kocaoğlu aday gösterilmeme endişesi içinde
Haberler / Yerel Politika
31 Ağustos 2013 Cumartesi 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Şengül, Aziz Kocaoğlu’nun bu tür olayların üç kez yaşandığını ve dördüncü kez yaşanmayacağını açıklamasına karşılık, “Sayın Kocaoğlu doğru söylüyor. Dördüncü kez yaşanmayacak çünkü bir dahiki fuar açılışında kendisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olmayacak. Zaten son zamanlarda çok sinirli, kendisi bir daha aday gösterilmeme endişesi içerisinde ”dedi.

Şengül şu açıklamada bulundu;

“Sayın Kocaoğlu yaptığı açıklamada kendileri ve CHP’liler masum; AK Partililer suçluymuş gibi gösteriyor. Biz, Başbakan Yardımcımızı yumruklayan kişiye CHP Genel Başkan Yardımcılarının nasıl sahip çıktığını, İzmir’deki törenlerde bakanlarımızın nasıl yuhalandığını çok iyi biliyoruz. Artık bunların yaşanmasına asla izin vermeyeceğiz. Bizi suçlayanlar ilk önce kendi tabanına baksın. Onlar her türlü hakareti, küfrü yapacak ve serbest olacak, biz sesimizi çıkardığımız zaman provokasyon olacak. Önce aynaya baksınlar ondan sonra bize laf etsinler”

Aziz Kocaoğlu’nun kendi kalesinde gol yediğini ve onun hazımsızlığı içinde olduğuna dikkat çeken Şengül, Kocaoğlu’nun Genel Başkanının önünde şov yaptığını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası