Ege Postası
Geri

Dağ'dan Kocaoğlu'na adaylık uyarısı

Ak Parti İzmir Milletvekili Av. Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun “Binali Yıldırım aday olursa aday olurum” sözlerine cevap verdi.
Dağ'dan Kocaoğlu'na adaylık uyarısı
Haberler / Yerel Politika
3 Eylül 2013 Salı 09:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Aziz Kocaoğlu’nun yaptığı açıklamayı eleştiren Dağ, “bu açıklama, Kocaoğlu’nun İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığını halka hizmet etme aracı olarak görmediğinin ve siyasi hesaplar üzerinden hareket ettiğinin en büyük göstergesidir. Kocaoğlu’nun bu sözleri kendisi ve partisi için son derece talihsiz bir açıklama olmuştur. İzmir Büyükşehir belediye başkanlığı koltuğu insanların egolarını tatmin etme yeri değildir” dedi.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP, İzmir’i gererek siyasi rant elde etmeyi hedeflemektedir. Yaşanan son olaylar da bunun provasıdır. 14 yıldır İzmir’de Büyükşehiri yönetenlerin, yerel seçimler öncesinde hizmetlerini anlatmak ve projelerini ortaya koymak yerine, Ak Partinin adayının gücüne göre hareket edeceğiz demesi CHP zihniyetinin göstergesidir. Bu zihniyete göre İzmir’in kalkınmasının, kazanmasının bir önemi yoktur. Çünkü CHP için önemli olan tek şey bu şehirde varlığını devam ettirebilmesidir. CHP işte tam da budur. İş yapmadan, çalışmadan, üretmeden ortamı gererek, ideolojiler üzerinden bir siyasi alan oluşturmayı ve başarı elde etmeyi düşünenler, nasıl bir yanılgı içinde olduklarını er yada geç fark edeceklerdir.
Bizim için asıl olan İzmir’in ve İzmirlinin kazanmasıdır. 2011 seçimlerinden bu yana Başta Sayın Bakanımız Binali Yıldırım olmak üzere hep İzmir’e ne kazandırabiliriz noktasında düşündük ve hareket ettik. Adaylarımızı da bu minvalde belirleyeceğiz. Çünkü biz seçim kazanmayı hizmet etmek noktasında bir araç olarak görürüz. Biz siyasi hesaplar yapmaya, koltuklar üzerinden egolarımızı tatmin etmeye gerek duymayız.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası