Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir Bakırçay çıkarmasını masaya yatırdı

Bergama’nın köylerini gruplar halinde ziyaret eden AK Parti İzmir Teşkilatı durum değerlendirmesi yaptı. Vekillerle İl Binası'nda toplantı yapan Ömer Cihat Akay, Bergama çıkarmasını değerlendirdi. Akay, her ayın birinci ve üçüncü Cumartesi günlerinde İzmir’in köylerine ziyaret yapma kararı aldıklarını belirtti.
AK Parti İzmir Bakırçay çıkarmasını masaya yatırdı
Haberler / Yerel Politika
4 Şubat 2013 Pazartesi 17:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ â€“ Bütünşehir Yasası’nın TBMM’de kabul edilmesinin ardından İzmir’de Büyükşehir Belediyesi ve partiler kırsala yönelik projeler üretmeye başladı. Bu eksende AK Parti İzmir İl Başkanlığı kırsaldaki seçmenle buluşmak için harekete geçti ve ilk olarak geçtiğimiz Cumartesi günü Bergama’ya çıkarma yaptı. Vatandaşların istek ve şikayelerini dinleyen ve Büyükşehir Yasası hakkında bilgilendirme yapan teşkilat Bergama dönüşü durum değerlendirmesi yaptı. 



Bergama’daki programa katılan İzmirli vekillerle bir araya gelen İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve il başkan yardımcıları köylerde vatandaşlar tarafından kendilerine iletilen istek ve sıkıntıları masaya yatırdı. İl Binası’nda gerçekleşen toplantı sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Bakırçay havzası ziyaretinden memnun ayrıldıklarını ifade etti. Programın başarılı geçtiğini belirten Akay, “ 7 ayrı ekip olarak Bakırçay havzasının en büyük ilçesi Bergama’nın 70 köyünde vatandaşlarla bir araya geldik. Gördüğümüz ilgi sevindiriciydi. Vatandaşların sorunlarını yerinde dinledik. Bizlerin çözebileceği sorunlara anında müdahale ederek yerinde çözdük. Köylerde yolların onarılması, kanalizasyonlarının tamamlanmasını, eksik olan elektrik hatlarının bitirilmesi, yeraltı sularına sayaç bağlanması, ÖTV’si kaldırılan mazotlar yönünde vatandaşlarımızın istekleri oldu.Muhtarların Bütünşehir Yasası’yla ilgili çekinceleri vardı. Onların yüreklerine su serptik. Çoğu hizmetin köylere ulaşmadığını gördük. Özellikle Büyükşehir Yasası ekseninde CHP’nin vatandaşlarımızın zihnini bulandırdığını ve kara propaganda yaptığını gördük. Vatandaşımız AK belediyecilikle tanışmak için sabırsızlanıyor. Bunu da Bakırçay havzasında yaşadık. İnşallah 2014 yerel seçimlerin de İzmir AK belediyecilikle marka şehir olacak ve hak ettiği yerde olacak’” dedi.

HER AY İKİ PROGRAM
Vekillerle Bergama dönüşü durum değerlendirmesi yaptıklarını ifade eden Akay, hazırlayacakları raporu Ankara ve İzmir’de ilgili birimlere ulaştıracaklarını söyledi. Akay aynı zamanda toplantıda her ayın birinci ve üçüncü Cumartesi günlerinde İzmir’in köylerine ziyaret yapma kararı aldıklarını belirtti. İl Başkanı Akay, metropolde de köylere yaptıkları programların benzerini yapacaklarını ve vekillerle birlikte ilçelerde mahallelerde vatandaşlarla buluşacaklarını belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası