Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’dan, Özçınar açıklaması

Saliha Özçınar'ın hiç hak etmediği ölçüde eleştirilere maruz kaldığını belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, "İzmir siyasetine uygun olmayan, İzmir’in halkı ile ayrı bir söylem dilinde gerçekleştirilen bu eleştiriler ideolojik eski Türkiye’nin geçmişte kalan söylem diliyle kaleme alınmış, hakaret dışında içeriği bulunmayan, bize göre ‘içi boş’ söylemlerdir" dedi. BAŞKAN'A TAM DESTEK!
AK Parti İzmir İl Başkanı  Bülent Delican’dan, Özçınar açıklaması
Haberler / Yerel Politika
2 Şubat 2015 Pazartesi 15:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Kiraz Belediye Başkanı Sayın Saliha Özçınar Şengül hanımefendi AK Parti İzmir 5. Olağan İl Kongremizde partimize katılmıştır. Daha önce rahmetli babası Durmuş Özçınar partimizin ilkeleri ve çalışma prensipleri doğrultusunda uzun süre hizmet etmiştir. Herkesin de bildiği gibi ani bir kalp krizi nedeniyle kendisini kaybetmiştik. Değerli kızı Kiraz Belediye Başkanı Saliha Hanım bizim ilkelerimizle hiçbir ayrılık yaşamamıştır. Bu doğrultuda Kiraz’a daha iyi hizmet edebilmek için partimize katılmıştır. Bu katılımdan dolayı kendisine teşekkür Ancak ayrıldığı siyasi parti tarafından hiç hak etmediği ölçüde eleştirilere maruz kalmıştır. 

KARATAŞ'TAN ÇOK SERT ŞENGÜL AÇIKLAMASI... HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İzmir siyasetine uygun olmayan, İzmir’in halkı ile ayrı bir söylem dilinde gerçekleştirilen bu eleştiriler ideolojik eski Türkiye’nin geçmişte kalan söylem diliyle kaleme alınmış, hakaret dışında içeriği bulunmayan, bize göre ‘içi boş’ söylemlerdir. Bırakın siyaseti, bir hanımefendiye söylenmeyecek ağır hakaretler içeren, bir siyasi partiye yapılmayacak ağır suçlama ve eleştiriler barındıran söylemleri İzmir halkının nezdinde kınıyorum. Partimize ve belediye başkanının şahsına yapılan bu hakaretleri siyasi parti ahlakı gereği kabul etmemiz mümkün değildir. Vatanını seven, bayrağına bağlı hemşerilerimizi tahrik eden bu söylemler de karşılık bulamayacaktır.

Bir siyasi partinin il başkanına yakışmayacak açıklamalar yapanlar bilmelidir ki İzmir hoşgörünün, sevginin ve birlikteliğin kentidir. Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız siyasette uyguladığımız anlayış bundan sonra da devam edecektir. Bu tür söylemler ve tahrikler bizim duruşumuzu asla bozmayacaktır. Bu açıklamalar Kiraz’a hizmet etmek için göreve gelen belediye başkanının başarısını da gölgeleyemeyecektir.

Bize düşen tek şey Kiraz halkının yararı için partimizi tercih eden sayın başkana sahip çıkmak ve destek olmaktır. Yerel seçim sonrasında bulundukları ilçelerde göreve gelen, partimizin göz bebeği altı belediye başkanımızın arasına katılan Sayın Şengül’e bir kez daha ‘hoş geldiniz” diyorum. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.




 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası