Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir Milletvekili Sürekli'den erken seçim mesajı

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, koalisyona da erken seçime de hazır olduklarını açıkladı. Seçimden sonra ilçe ve mahalle gezilerini sürdüren Sürekli, Bayraklı Ak Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti Emek Mahallesi’nde vatandaşlarla partililerle bir araya geldi. AK Parti İzmir Milletvekili Sürekli'den
AK Parti İzmir Milletvekili Sürekli'den erken seçim mesajı
Haberler / Yerel Politika
7 Ağustos 2015 Cuma 12:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Koalisyon sürecine ilişkin en doğru kararı Ak Parti’nin  yetkili kurullarının vereceğini söyleyen Sürekli, AK Parti olarak erken seçim ihtimaline karşı hazır olduklarının altını çizdi.

Sürekli şöyle konuştu:
“Bizim kırmızı çizgilerimiz yok. Prensiplerimiz, ilkelerimiz ve asla taviz veremeyeceğimiz inançlarımız var. Bunlara bir zarar gelmezse ve 13 yıllık hizmetlerimizi devam ettirecek modele evet derlerse koalisyon kurulabilir. Koalisyon olursa bizim ilke ve prensiplerimize, inançlarımıza aykırı bir şey olmamıştır anlamına gelir. Kaldığımız yerden de devam ederiz. Süreci takip edeceğiz. 15 gün içinde sonuç belli olacak. Olacak olan da hayırlara vesile olacaktır.  Teşkilatın diri, motivasyonun yüksek olması güzel. Milletin iradesi başımız üstüne. Milletimiz, 7 Haziran’da bize mesaj verdi, biz de o mesajları aldık”
Sürekli, Erken seçim ihtimaline karşı AK Parti olarak hazır olduklarının altını 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri’nden sonra çalışmalara tüm hızıyla devam ettiklerini, hükümet ve AK Parti kadrosu olarak eskisinden de güçlü olduklarını söyleyerek:
”Biz tekrar seçim olursa hazırız. 7 Haziran’daki seçimden sonra o günden beri hiçbir teşkilat mensubumuz, milletvekillerimiz, il yöneticilerimiz, ilçe başkanlarımız; kısacası hiçbir teşkilat mensubumuz tatil yapmadı. Hepimiz sahadayız. Belki seçimde tek başına iktidar oluşumuzu yitirdik; ama fiili olarak hükümetimiz devam ediyor. Eskisinden de daha güçlüyüz” dedi.

Kerem Ali Sürekli, öte yandan AK Parti Tepekule Mahalle Yönetimi’ni erken seçim olması ihtimaline karşı uyardı. Erken seçim olacakmış gibi durmadan çalışmaları gerektiğini söyleyen Sürekli, “AK Parti’yi millet kurdu, AK Partiyi millet 3 dönem tek başına iktidar yaptı. Hatalarımız mutlaka vardır; ama hatalardan da ders almışızdır, yılmayacağız. Herkesi kazanacağız, herkesi kucaklayacağız. Hepinizden erken seçim olacakmış gibi dur durak bilmeden çalışmanızı istiyorum. Allah yolunuzu açık etsin” dedi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası