Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir, çözüm süreci için atağa geçti

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, 81 il başkanı ve ilçe başkanlarını 28-30 Nisan tarihlerinde 3 günlük kampa alacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı kampta, yerel seçim öncesi seçim il ve ilçelerin stratejileri şekillenecek.
AK Parti İzmir, çözüm süreci için atağa geçti
Haberler / Politika
9 Nisan 2013 Salı 10:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Yeni Asır’dan Onur Çakır’ın haberine göre AK Parti Genel Başkan yardımcıları Mustafa Şentop, Numan Kurtulmuş, Nükhet Hotar, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldrım da çözüm sürecinde İzmirlilerin desteğini alabilmek için çalışma yapacak. İzmirlilerden destek isteyecek olan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İçişleri Bakanı Muammer Güler'in programları netleşti. Cuma günü İzmir'e gelecek olan Müezzinoğlu, Karadenizliler Vakfı, Anadolu Birliği, Konyalılar Vakfı, Ege Bölgesi Kars-Ardağan-Iğdırlılar Federasyonu, Balkan Göçmenleri ve Manisalılar Derneği'ni ziyaret edecek. Müezzinoğlu, aynı akşam 750 kişinin davetli olduğu toplantıda konuşacak.

Ticaret ve Sanayi Odası

Nisan ayının ikinci yarısında İzmir'e gelecek olan İçişleri Bakanı Güler ise, Mardinliler, Sivaslılar, Maraşlılar, Muğlalılar ve Aydınlıların kurduğu hemşeri dernekleri ile İzmir Ticaret Odası'nı, Ege Bölgesi Sanayi Odası'nı ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Birliği'ni ziyaret edecek. Güler, hükümetin çözüm süreci ile ilgili düşüncelerini aktarıp destek isteyecek. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da önümüzdeki hafta kente gelerek İzmirlilerden destek talebinde bulunacak. Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Şentop ve Numan Kurtulmuş'un da 20 Nisan'dan sonra kente gelerek süreçle ilgili temaslarda bulunacak.

Yüzde 50'yi geçer

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, çözüm sürecine desteğin yaptıkları çalışma sonrası Ege Bölgesi'nde yüzde 50'nin üzerine çıkacağına inandığını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası