Ege Postası
Geri

Başkan Tatı Silivri'de

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı CHP İzmir Milletvekili gazeteci yazar Mustafa Balbay’ın da aralarında olduğu Ergenekon Davasını izlemek üzere Silivri’ye gitti.
Başkan Tatı Silivri'de
Haberler / Politika
8 Nisan 2013 Pazartesi 11:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Silivri’de Türkiye’nin dört bir yanından gelen Chp üyeleri başta olmak üzere , siyasi partiler, Atatürkçü düşünce dernekleri ve birçok sivil toplum örgüt üyeleri cezaevi dışındaki alanda bir araya geldi.
Duruşmayı izleyemeyen onbinlerce yurtsever, duruşma salonunda yargılanan birçok komutan, milletvekili, gazeteci ve yazara sloganlarla destek verdi.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı yıllardır tutuklu bulunan İzmir Milletvekili Gazeteci Mustafa Balbay ve diğer tutukluların özgürlüğe kavuşacağı günü beklediklerini söyledi.
Tatı, “ Bu davalardaki tutuklamalar ve tutukluluk süreleri insani boyutlardan uzaktır, adeta işkenceye dönüşmüştür. Milletvekili Mustafa Balbay ‘ın da kendisine oy veren yüzbinlerce İzmirliye karşı görevini yapmak için serbest bırakılmasını bekliyorum.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası