Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de 9 ilçe başkanı daha belirlendi

AK Parti İzmir’in yola devam ya da ayrılma kararı verilen ilçe değerlendirmelerinde 9 ilçede daha netlik kazanıldı. Ankara’da bugün gerçekleşen mülakatlar sonunda Aliağa, Bornova, Çiğli, Dikili, Foça, Menemen, Karşıyaka, Tire ve Ödemiş ilçe başkanları da belirlendi. AK Parti İzmir'de mülakat mesaisi bitti
AK Parti İzmir'de 9 ilçe başkanı daha belirlendi
Haberler / Yerel Politika
14 Mart 2018 Çarşamba 19:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nın kongre takvimi ve geri kalan 15 ilçenin ilçe başkanlarının belirlenme sürecinde tamamlandı. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün de bulunduğu Ankara’ya her ilçeden çağrılan 3’er başkan aday adayıyla yapılan mülakatlar sonuçlandı.

AK Parti Genel Merkezi’nde bugün yapılan mülakat ve değerlendirmeler sonunda Aliağa, Bornova, Çiğli, Dikili, Foça, Menemen, Karşıyaka, Ödemiş, Tire ilçe başkanlarının kimler olacağı belirlendi.

İŞTE SON BELİRLENEN İLÇELER

Yapılan değerlendirmeler sonunda Çiğli'de Sedat Karatekin’in yerine İBB Meclis üyesi Mesut Demirkaya, Karşıyaka'da Abdullah Mertoğlu’nun yerine Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı İsmail Çiftçioğlu, Foça'da Kadir Özgirgin’in yerine İrfan Çalışkan, Aliağa'da Yaşar Akbulut’un yerine Kazım Sayın, Bornova'da Arslan Keskin’in yerine Cevdet Çayır, Menemen'de Mithat Çetin’in yerine Pelin Yayalar, Dikili'de Engin Karadağ'ın yerine Zeynep Güreler, Ödemiş'te Halil Demir'in yerine Ramazan Şerif Delibalta, Tire'de de Mehmet Çektikçioğlu'nun yerine Selman İçelli ilçe başkanı olarak belirlendi.

MÜLAKAT SONUÇLARI TEK TEK AÇIKLANMAYA BAŞLANDI

Atandıktan hemen sonra 11 ilçe başkanıyla yola devam kararı alan, buna Selçuk, Balçova, Narlıdere ve Buca’yı da  ekleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün Ankara mesaisi sürüyor.  AK Parti Genel Merkezi tarafından gönderilen 5 koordinatörün yaptığı görüşmeler ve temayül yoklaması sonrası hazırladığı raporların değerlendirilmesine katılmak amacıyla Pazartesi gününden bu yana Ankara’da bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün Perşembe gününe kadar kalacağı kentte yeniden değerlendirilmeye alınan 15 ilçeden 6’sı  netleşmişti. Ankara mesaisini tamamlayan Şengül yarın sabah İzmir'de olacak.

HANGİ İSİMLER BELİRLENMİŞTİ'

Buna göre Konak’ta Sait Başdaş ilçe başkanı olarak belirlenirken, Gaziemir’de il yönetim kurulu üyesi Nazmi Yılmaz, Çeşme’de İlter Etike, Güzelbahçe’de kadın kolları başkanı Burcu Dereci’nin ilçe başkanı olmasına karar verildi. Karaburun’da Adem Avcı , Urla’da da mevcut başkan Ahmet Olgun Bilici , ile yola devam edilme kararı verilmişti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası