Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de Başkent mesaisi: Önce tanıtım sonra toplantı

AK Parti İzmir milletvekili adayları, Ankara Arena'da yapılan tanıtım toplantına katıldı. İzmirli gençler üzerlerine giydikleri Binali Yıldırım fotoğraflı tişörtlerle "Hizmetin adamı" diyerek tezahüratta bulundu. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Yıldırım, el ele tutuşarak adaylık pozu verdi. Yıldırım İzmirli adaylarla seçim stratejisini belirledi. Öte yandan Yıldırım ve İl Başkanı Delican ayrı bir görüşme yaptı, seçim stratejisi konuştu. Yıldırım ve Delican özel görüştü
AK Parti İzmir'de Başkent mesaisi: Önce tanıtım sonra toplantı
Haberler / Yerel Politika
21 Eylül 2015 Pazartesi 15:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti'nin İzmir milletvekili adayları, Ankara Arena'da yapılan tanıtın toplantısı öncesi 1. bölge 4. sıra adayı Necip Kalkan'ın kendileri için verdiği kahvaltıya katıldı. Adaylar daha sonra 1. bölge 1. sıra adayı Binali Yıldırım ile buluştu ve salona hep birlikte girildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, İzmir'in her iki bölgesindeki adaylarla ayrı fotoğraf çektirdi. Fotoğrafta Başbakan Davutoğlu ile Yıldırım el ele tutuştu.



AK Parti İzmir teşkilatındaki gençler, üzerlerine Yıldırım'ın fotoğrafının yer aldığı tişörtler giyip, "Hizmet adamı Binali Yıldırım" diye slogan attı. AK Parti 2. bölge 1. sıra adayı Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, siyah bluz üzerine giydiği kırmızı ceketi ile dikkat çekti.



İzmir adayları Yıldırım ile birlikte TCDD Sosyal Tesisleri'nde öğle yemeği yedi. Yemeğin ardından Yıldırım adaylarla toplantı yaptı.



Bazı adaylar kendini tanıttı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) İzmir İl Başkanı Bilal Doğan, partinin kentteki durumunu anlatan sunum yaptı. Toplantıya bazı ilçe başkanları ile belediye başkanları da katıldı.


YILDIRIM VE DELİCAN GÖRÜŞTÜ
Yıldırım ve Delican, ayrıca bir de görüşme yaptı. Toplantıda seçim stratejisi masaya yatırıldı. Delican, Ege Postası’na yaptığı açıklamada, “Çok güzel bir görüşme yaptık. İyi geçti. Standart çalışmalardan çok bire bir sandık bazlı çalışmalar yapacağız. Nerelerde oy kaybettiysek oralara yoğunlaşacağız. Bize kırılmış bizden uzaklaşmış seçmene yol alacağız. Adaylarımız onlara verilecek programlar çerçevesinde sahada olacak. Yönlendirme SKM’den yapılacak. Herkes teşkilatçı. Daha profesyonel bir saha çalışması yapacağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası