Ege Postası
Geri

AK Parti' İzmir'de bir dönem kapanıyor: Kızılırmak'ın yerine 3 isimden biri geçecek

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı’nda nöbet değişimi yaşanacak. 4 yıldır il kadın kolları başkanlığı görevini sürdüren Kızılırmak, yeni dönemde olmayacak. Ankara’ya çağrılan il ana kademe yöneticileri Ayşe Neşe Edebali, Gözde Keskin ve il kadın kolları başkan yardımcısı Ebru Aslıer’den biri, önümüzdeki günlerde yapılacak il kongresine tek aday olarak girecek. AK Parti'de bir dönem kapanıyor
AK Parti' İzmir'de bir dönem kapanıyor: Kızılırmak'ın yerine 3 isimden biri geçecek
Haberler / Yerel Politika
5 Mart 2015 Perşembe 17:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir’de İl Kadın Kolları Başkanlığı’nda nöbet değişimi yaşanacak. Mart 2011’den bu yana İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Özen Kızılırmak önümüzdeki günlerde yapılacak il kongresiyle birlikte görevi bırakacak.

KIZILRIMAK’IN YERİNE 3 İSİM
İl kongresine tek aday olarak girecek isim konusunda uzun süredir yapılan çalışmalar sonucunda Ankara’ya 3 isim mülakata çağrıldı.İl ana kademe yöneticileri Ayşe Neşe Edebali, Gözde Keskin ve il kadın kolları başkan yardımcısı  Ebru Aslıer mülakata çağrılan isimler oldu. Kadın Kolları Genel Merkezi, bu 3 isimden birini hafta sonuna kadar açıklayacak.

PARTİME HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM
Mart 2011’den bu yana AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Özen Kızılırmak, “İl kongresiyle birlikte görevi bırakıyorum. Uzun yıllardır il kadın kolları başkanıydım. Artık görevi başka birine bırakma zamanı. Partime hem Büyükşehir hem de Bornova meclis üyesi olarak hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.
 
Kızılırmak, partinin aldığı tavsiye kararına uyarak belediye meclis üyesi olduğu için milletvekilli aday adaylığı için istifa etmemişti.

Gençlik kollarında da milletvekili aday adaylığı için istifa eden Bilal Kırkpınar’ın yerine 8 isim Ankara’ya çağrılmıştı. Birkaç güne yeni il gençlik kolu başkanının da belli olması bekleniyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası