Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de değişim rüzgarları sert esti: Üç başkan da gitti

AK Parti İzmir Teşkilatı’nda kongreler, görev değişimleri ve atamalar tüm hızıyla sürüyor. İl başkanının ardından kadın ve gençlik kolları başkanları da değişti. Şimdi gözler 28 Nisan AK Parti İzmir İl Kongresi öncesi İl Başkanı Aydın Şengül’ün hazırlayacağı yönetim kurulu listesinde. AK Parti İzmir'de değişim rüzgarları sert esti
AK Parti İzmir'de değişim rüzgarları sert esti: Üç başkan da gitti
Haberler / Yerel Politika
3 Nisan 2018 Salı 17:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Teşkilatı’ndaki yenilenme ve değişim süreci devam ediyor. İl Başkanı Aydın Şengül’ün atanmasının hemen ardından 3 Mart’ta kongre takvimini başlatan ve geçtiğimiz hafta 20’inci kongreyi tamamlayan AK Parti İzmir Teşkilatı’nda il başkanlığı görevini devreden Bülent Delican’ın ardından kadın ve gençlik kolları başkanları da değişti.

YÜKSEL GİTTİ İNAN GELDİ, YÜKSEL’E YÖNETİMDE GÖREV VERİLECEK Mİ'

Ana kademe ve gençlik-kadın kolları başkanlıklarında da yaşanan değişim AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel’in görevden alınmasıyla devam etti. Yüksel’in yerine MKYK Üyesi Eyyüp Kadir İnan atandı. Görevinden ayrılan Adil Yüksel’in il yönetiminde görev alması bekleniyor.

KESKİN GÖREVİ BÜYÜKDAĞ’A TESLİM ETTİ

Öte yandan AK Parti İzmir’deki üçüncü değişim kadın kolları başkanlığında gerçekleşti. Bu görevi yaklaşık 3,5 yıldır sürdüren Gözde Keskin’in yeniden görev talep etmemesinin ardından bu göreve Dilek Yıldız Büyükdağ atandı. Büyükdağ bugün gerçekleşen bir törenle görevi Gözde Keskin’den devraldı.

ŞENGÜL, KESKİN’E YENİ GÖREV SİNYALİ VERDİ

Görevi devreden Gözde Keskin’in de Aydın Şengül’ün il yönetimine alınması bekleniyor. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de bu yönde bir konuşma yaparak, “Kendisine başka daha ağır görevler vereceğiz inşallah. Önümüzdeki hafta sonu kongre bittikten sonra beş gün dinlensin. Hemen inşallah 28’inde kongreye yetişecek. Çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde bir açıklama yaptı.

GÖZLER AYDIN ŞENGÜL’ÜN İL YÖNETİM KURULU LİSTESİNE ÇEVRİLDİ

Şimdi gözler 8 Nisan’da tamamlanıp 28 Nisan’da gerçekleşecek AK Parti İzmir İl Kongresi’ne tek aday olarak gidecek olan İl Başkanı Aydın Şengül’ün il yönetim kurulu listesinde nasıl bir değişikliğe gidip hangi isimlerle yola devam edip hangileriyle yollarını ayırıp hangi isimleri yeni yönetime dahil edeceğine çevrildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası