Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de flaş iddia: Doğum yaptı görevden alındı

AK Parti İzmir'de Urla İlçe Başkanı Safiye Özcan görevinden alındı. Parti içinde 3 yıl önce boşanan Özcan'ın evli olmamasına rağmen yakın zamanda doğum yaptığı bu nedenle görevden alındığı iddia ediliyor. AK Parti İzmir Teşkilatı'nda şok iddia:
AK Parti İzmir'de flaş iddia: Doğum yaptı görevden alındı
Haberler / Yerel Politika
4 Haziran 2016 Cumartesi 09:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - AK Parti İzmir'de flaş bir gelişme yaşandı. Urla İlçe Başkanı Safiye Özcan görevinden alındı. Özcan’ın yerine İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin Tutar getirildi. İlerleyen süreçte yeni ilçe başkanı görevlendirilecek.

ŞOK İDDİA

Yaşanan görevden alınmayla ilgili parti içinde flaş bir iddia ortaya atıldı. Basın kuruluşlarına M.K adlı bir vatandaş tarafından atılan mailde Özcan'ın 3 yıl önce boşanmasına rağmen, hamile kaldığı, hamileliğini gizlediği ve Aydın'da özel bir hastanede doğum yaptığı iddia edildi.

İddiaların basın kurumlarına yansıtılmasından sonra, Özcan'ın İl Başkanı Bülent Delican tarafından apar topar görevden alınması manidar karşılandı. Öte yandan Özcan'ın yakın zamanda istifa ettiği, istifa dilekçesinden il başkanlığının sonradan haberdar olduğu belirtildi.

Delican'ın geçtiğimiz aylarda 'hamile' iddialarının ortaya atılması sonrası Özcan'ı  il binasına çağırarak durumu sorduğu Özcan'ın ise 'hamile değilim' dediği öne sürüldü.

Özcan'ın son bir aydır il başkanlığının etkinliklerinde yer almadığı belirtildi.

İŞTE O MAİL

Basın kuruluşlarına gönderilen mailde şu ifadeler yer aldı;

"AK Parti İzmir Urla İlçe Başkanlığı görevini yürütmekte olan Safiye Özcan , hamileliğini gizlemeyi başararak doğum yaptı. Edindiğimiz bilgiye göre kendisi yaklaşık bir haftadır hiç bir etkinliğe AK Parti kongresine ve Başbakan Binali Yıldırım'ın karşılama törenlerine katılmayınca araştırma yapmak durumunda kaldık. Edindiğimiz bilgi ise bizleri hayretlere düşürdü.  Eşinden 3 yıl önce boşanan ve şuanda bekar olan ilçe başkanı İzmir yerine en yakın il olan Aydın da özel bir hastanede bir kız bebeği dünyaya getirdi. Halen daha Aydın'da olduğunu öğrendiğimiz ilçe başkanı hakkında ilçede son 3 aydır hamile olduğu dedikodusu olmasına rağmen ve bunu il başkanlığınında bildiği halde konu gizli bir şekilde ört bas edilmek istenmektedir. Kendisi şuan da AK Parti Urla İlçe Başkanlığı görevini yürütmektedir."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası