Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de kimler istifa etti?

AK Parti İzmir'de 4 yıldır sürdürdüğü il başkanlığı görevinden milletvekili aday adaylığı için istifa eden Kerem Ali Sürekli'nin ardından 11 il yönetimin kurulu üyesi iki de yedek üyeden peş peşe istifa haberleri geldi.
AK Parti İzmir'de kimler istifa etti?
Haberler / Politika
16 Mart 2023 Perşembe 19:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti'de 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekiliğii Genel Seçimleri için milletvekilliği aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

4 yıldır sürdürdüğü AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevinden milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden Kerem Ali Sürekli'nin ardınan il yönetim kurulu üyelerinden de peş peşe istifa haberleri geldi.

İl Yönetim Kurulu üyelerinden Ali Aslan, Furkan Katmerci, İbrahim Derici, Emrun Sulayıcı, Nil Güneri, Semiha Paçacı, Cevdet Çayır, Münir Ensari, Yasemin Ulgaç, Gülşen Gezici, Erkan Taş ile il yönetim kurulu yedek üyelerden Saliha Bozkurt ve Mehmet Can Yamaç da milletvekili aday adaylığı için partideki görevlerinden istifa ettiler.

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ da istifa eden isimler arasında yer aldı.

6 İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETMİŞTİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Karaburun İlçe Başkanı Adem Avcı, Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, Balçova İlçe Başkanı Berkan Yıldızhan, Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik ve Gaziemir İlçe Başkanı Serdar Muçay da milletvekilliği aday adaylığı için görevlerinden istifa etmişlerdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası