Ege Postası
Geri

AK Parti Karabağlar'da Kuçhan istifa etti!

AK Parti Karabağlar’da İlçe Başkanı Kadir Uçar’la uzun süredir sorun yaşayan belediye meclis üyesi Serdar Kuçhan istifa etti.
AK Parti Karabağlar'da Kuçhan istifa etti!
Haberler / Yerel Politika
29 Mart 2013 Cuma 12:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - AK Parti’de parti içi tartışmaların yoğun bir şekilde yaşandığı Karabağlar’da İlçe Başkanı Kadir Uçar’la uzun süredir sorun yaşayan belediye meclis üyesi Serdar Kuçhan istifa etti. Partinin kurucuları arasında yer alan Kuçhan, istifa gerekçesinde ise Uçar’ın yönetim şeklini eleştirdi.

Kuçhan yazılı olarak yaptığı açıklamada

“2007’de AK Parti’ye gelişim asker vesayetine ve tüm anti- demokratik tutumlara karşı bir tepkiydi. Mevcut ilçe başkanı Kadir Uçar asla bu çizgiye uyan bir siyaset tarzı yürütmedi. Ötekileştirme hiç olmadığı kadar bizim teşkilatımızda yaşandı. Buna sessiz kalamazdık. Bu teşkilata inanılmaz emek veren arkadaşlarımız dahi dışlandı. Mahalle başkanları yok sayıldı. Karınca çalışması için toplantı yapıldı. Bundan biz meclis üyeleri haberdar edilmedik. Uçar, sanki Karabağlar teşkilatının başarısızlığı için özel bir çaba sarf ediyor.Kendimizi ifade edecek bütün demokratik yolları denedik. Yüzü aşkın delegemizle yaptığımız bir toplantı oldu. Yaptığımız hiçbir şey il teşkilatımızdan habersiz yapılmadı. Sonuçta Kadir Uçar’dan duyulan rahatsızlığa karşı hiçbir şey yapılmadı. Geldiğimiz noktada istifa etmekten başka bir seçenek bırakılmadı bize” açıklamasını yaptı. Şahsım adına bu mücadele az da katkı sunduysam bundan onur duyarım. Ancak Kadir Uçar gibi neredeyse faşizan tutumlar sergileyen, Kürtçe şarkılardan rahatsız olan kişilerle aynı yerde duramam. Hele il teşkilatının sessizliği hiç kabul edilemez”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası