Ege Postası
Geri

AK Parti Karşıyaka'dan rekor kan bağışı

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı, Başkan Didem Keseli öncülüğünde Kızılay'a kan bağışında bulundu.
AK Parti Karşıyaka'dan rekor kan bağışı
Haberler / Yerel Politika
12 Nisan 2021 Pazartesi 14:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Karşıyaka, her yıl Ramazan ayında düşen kan stoklarına yönelik farkındalık oluşturmak ve Kızılay'ın kan stoğuna destek vermek için anlamlı bir etkinlik düzenledi. İlçe Başkanı Didem Keseli önderliğinde, çok sayıda partili, Karşıyaka Çarşı içinde bulunan ve Kızılay'a ait olan kan bağışı otobüsünde kan verdi. 

Sen kan ver, Kızılay can versin sloganına uygun olarak kan bağışında bulunduklarını dile getiren AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli, siyasilerin ve kanaat önderlerinin toplumsal konularda vatandaşa öncü olmaları gerektiğini söyledi. 

REKOR KATILIM 

Keseli, "Mübarek Ramazan ayı ile birlikte birçoğumuz iftarı beklerken, hastanelerimizde kan bekleyen hastalarımızı unutmamalıyız. Her yıl ne yazık ki kan stokları Ramazan döneminde düşmekte. Bunun önüne geçmekse yine bizlerin elinde. AK Parti Karşıyaka olarak rekor bir katılımla kan bağışı organizasyonumuzu gerçekleştirdik. Kızılay görevlilerinden aldığımız bilgiye göre son dönemin en yüksek katılımlı kan bağışı etkinliğini gerçekleştirdik. Bundan onur duyuyoruz." dedi. 

"KAN VERMEK VATANDAŞLIK GÖREVİDİR" 

Keseli, "Bize göre kan bağışında bulunmak bir lütuf değil, aksine hepimize sorumluluk düşen bir vatandaşlık görevidir. Bu görevin kıymetini, yarın sevdiklerimiz için kan arayacağımız zaman değil de, şimdiden bilirsek ve kan stoklarımızı üst seviyede tutarsak, acil kan arayışlarına da gerek kalmayacaktır. Başta Karşıyakalı hemşerilerimiz ve İzmirliler olmak üzere sağlık problemi olmayan ve gerekli koşulları sağlayan tüm vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum." ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası