Ege Postası
Geri

AK Parti adayı Ceyhun: 'Temel felsefemiz...'

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, “Mücadelemiz hayatı güzelleştirmek, hayatı kolaylaştırmaktır. Herkesin yaşam alanlarını rahatlatmaktır” dedi. Engelliler Haftası nedeniyle ziyaret ettiği özel bir engelli bakım merkezinde zihinsel engelli gençlerle vakit geçiren Ceyhun, “Bizimle aynı havayı soluyan, aynı toprak parçasında yaşayan ve aynı dünyada yaşayan herkes aynı haklara sahip olmalıdır. İşte bizim güzelleştireceğimiz hayatın temel felsefesi budur” dedi.
AK Parti adayı Ceyhun: 'Temel felsefemiz...'
Haberler / Seçim
15 Mayıs 2015 Cuma 15:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Avrupa Parlamentosu eski Milletvekili, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, Karabağlar ilçesi ziyaretleri sırasında özel bir engelli merkezini (Sıcak Yuvam Engelli Merkezi ) ziyaret etti. Engelliler Haftası’nın farkındalık noktasında çok şey ifade ettiğini söyleyen Ceyhun, sosyal hayatta artık sıkça gördüğümüz engellilerimizin, azim ve mücadeleleriyle topluma örnek olduğunu kaydetti. Merkezi gezen ve yetkililerden bilgi alan Ceyhun, zihinsel engellilerin yaptığı fotoğraflar ve pankartları inceledi.

Temel felsefemiz…

“Engelli insanlarımızın sorunlarının çözümü için AK Parti hükümetinin özellikle engelli vatandaşlarımızın karşılaştıkları zorlukları gidermek, onlara hak ettikleri imkanları hazırlamak için yoğun gayret içerisindeyiz” diye konuşan Ceyhun, şöyle devam etti; “Sosyal hayata katılan engellilerin, diğer yandan da gösterdikleri müthiş azim ve mücadeleyle topluma örnek oluyorlar. Hükümet olarak engelli vatandaşlarımızın hep yanında, yakınında olduk. Bugün burada ruhsal, bedensel ve fiziksel engelli vatandaşlarımıza hizmet veren Engelli Merkezi’ni ziyaret ediyoruz. Onlarla vakit geçirmekten büyük keyif aldım. Bizim mücadelemiz hayatı güzelleştirmek, kolaylaştırmak. Mücadelemiz, hayat hakkı olan herkese eşit hizmet götürmek. ‘Engelli’ demek istemiyorum. Ama bizimle aynı havayı soluyan, aynı toprak parçasında yaşayan ve aynı dünyada yaşayan herkes aynı haklara sahip olmalıdır. İşte bizim güzelleştireceğimiz hayatın temel felsefesi budur."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası