Ege Postası
Geri

Tanrıkulu'dan engellilere mesaj

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, tüm dünyada 10 - 16 Mayıs tarihlerinde çeşitli etkinliklerle farkındalık yaratılan Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Tanrıkulu'dan engellilere mesaj
Haberler / Seçim
15 Mayıs 2015 Cuma 13:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mevcut iktidarın döneminde Türkiye'deki engelliler için atılan adımların bugüne kadar gündeme getirdikleri her projede olduğu gibi göz boyamaktan öteye geçemediğini ifade eden Tanrıkulu, “Son 12 yılda ülkenin tüm ayarlarıyla oynayan beceriksiz iktidar ve onların bürokratları engelli yurttaşlarımız için de elle tutulur hiçbir hizmet üretemedi. 8 Haziran sabahından itibaren MHP iktidarında devletin imkanlarından mahrum bırakılan engelli kardeşlerimize işe yerleştirmede öncelik tanıyacak, kamudaki 24 bin engelli kotasının tamamına atama yapacağız" dedi. Her insanın bir engelli namzedi olduğunun unutulmaması gerektiğini ifade eden Tanrıkulu, engelli hakları konusunda yapılacak her iyileştirmeden toplumun tümünün doğrudan fayda göreceğini söyledi. Bir köşede kendi hallerine bırakılmış olan engellilerin sosyal haklarının yanı sıra kendilerinin ve yakınlarının maddi seviyesini yükselteceklerini seçim beyannamesi ile garanti altına aldıklarının belirten Tanrıkulu, “Engelli yakını aylığını 400 liraya; ağır engelli aylığını 600 liraya çıkaracağız. Bu kardeşlerimizin tıbbi ve mesleki rehabilitasyon imkanları sağlayacağız. Ayrıca, engellilerimize yönelik şiddet olaylarında dava zamanaşımı kaldırılacak, harç ve benzeri mahkeme masrafları alınmayacak" diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası