Ege Postası
Geri

AK Parti'de Boztepe ve Fazla çatlağı

AK Parti İzmir Teşkilatı'nda Büyükşehir Meclisi Grup Başkanvekili ve Grup Sözcülüğü kriz yarattı. Cumartesi günü il binasında ciddi tartışmaların yaşandığı ortaya çıkarken, hedefte iki eski CHP'li Hüznü Boztepe ile Azat Fazla vardı. Meclis üyesinden Delican'a: "Bilgi getiren bilgi götürür!"
AK Parti'de Boztepe ve Fazla çatlağı
Haberler / Yerel Politika
12 Nisan 2016 Salı 13:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - AK Parti İzmir Teşkilatı'nda Büyükşehir Meclisi Grup Başkanvekili ve Grup Sözcülüğü kriz yarattı. Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı Meclis Oturumu öncesi, AK Parti Grubu, İl Başkanı Bülent Delican başkanlığında toplanmış toplantı sonunda Grup Başkanvekili yine Bilal Doğan olurken, grup sözcüsü ise Grup Başkanvekilliğine aday olacağı konuşulan Azat Fazla olmuştu.

Toplantıda Doğan'ın Fazla ile çalışmak istemediğini dile getirdiği yaşanan tartışmaya rağmen seçim yapılmadan İl Başkanı Bülent Delican'ın inisiyatifiyle Doğan grup başkanvekili Fazla da grup sözcüsü olarak deklare edilmişti. Grup toplantısında yaşanan tartışmanın iki gün öncesine dayandığı, Cumartesi günü il binasında Delican'ın Büyükşehir Meclis Üyeleri'yle gerçekleştirdiği toplantı öncesi Azat Fazla ile meclis üyesi Çağlar Haspolat'ın birbirine girdiği öğrenildi.

SELAM TARTIŞMASI

Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre il binasında Delican'ın makam odası önünde grup başkanvekilliği için Bilal Doğan'ı destekleyen meclis üyesi Çağlar Haspolat ile ismi grup başkanvekilliği için geçen Azat Fazla karşılaştı. Haspolat'ın selam verdiği ancak Fazla'nın selamı almaması üzerine ikili arasında sözlü tartışma çıktı.

TERBİYESİZ

Haspolat Fazla'ya " Ne terbiyesiz adamsın. Selam veriyoruz selam almıyorsun. Bu şekilde Grup Başkanvekilliği mi yapacaksın" dedi. Fazla'nın da karşılık vermesi sonrası ortalık karıştı.

CHP'NİN KÖTÜ HUYLARINI BİZE GETİRME

Fazla'nın İl Başkanı Delican'a " Beni seçimlere sokmazsanız Bilal Doğan'ı şikayet ederim... Yasal değil meclis üyeliği" dediği Haspolat'ın da " Sen halt etmişsin. Kimi kime şikayet ediyorsun. Parti suçu işliyorsun. CHP'nin kötü huylarını bize getirme" diye çıkıştığı belirtildi.

CHP'DEN BİLGİ GETİREN BİLGİ GÖTÜRÜR

Haspolat'ın yaşanan krizde iki eski CHP'li Hüsnü Boztepe ve Azat Fazla'yı işaret ederek "Boztepe ve Fazla ikisi de eski CHP'li...Onların bir operasyonu var burada...Bu kadar ucuz değil" dediği Delican'a da Haspolat’a “ Boztepe bize CHP’den bilgi getiriyor” diyerek karşılık verdiği, bunun üzerine Haspolat’ında "CHP'den bilgi getiren adam önce bilgi götürür" diyerek karşılık verdiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası