Ege Postası
Geri

AK Parti'de Rıfat Sait yeni görevine başladı

AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, sokağa çıkma yasağı bulunan doğudaki ilçelere yönelik yardım kampanyası başlattı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan İzmir Eski Milletvekili Rıfat Sait kampanya hakkında basın toplantısı düzenledi. İkili, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a “Diktatör bozuntusu” diyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. AK Parti'de Rıfat Sait yeni görevine başladı
AK Parti'de Rıfat Sait yeni görevine başladı
Haberler / Yerel Politika
18 Ocak 2016 Pazartesi 13:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı olartak göreve başlayan İzmir Eski Milletvekili Rıfat Sait ile birlikte partininin il binasında basın toplantısı düzenledi. İlçe başkanlarının da hazır bulunduğu toplantıda Delican, AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından sokağa çıkma yasağı bulunan doğudaki ilçelere yönelik başlatılan yardım kampanyasını kamuoyuyla paylaştı.

STK'LARA VE ODALARA ÇAĞRI YAPTI
Devletin terörle ciddi mücadele içinde olduğunu ifade eden Delican, “ 13 ilçede sokağa çıkma yasağı var. Halkımızın mağdur edilmemesi gerekiyor. Yaşamsal ihtiyaçlar karşılanması gerekiyor. Biz AK Partililer olarak bu illerdeki kardeşlerimize destek kampanyası başlattık. Ayakkabı, battaniye, gıda malzemeleri ve sağlık malzemeleri paketlenip gönderilecek. 30 ilçe başkanlığımız vasıtasıyla gerekli olan şeyleri toplayıp paket haline getirip TIR'larla bu illere göndereceğiz. Ben İzmir'deki tüm STK'ları odaları bu kampanyaya destek olmaya çağırıyorun. Doğu'da kardeşlerimizin yaşadığından İzmirlilerde etkileniyor. Biz bir kapı açmak istiyoruz” dedi.



İZMİR SİLOPİ SUR VE CİZRE'YE GÖNDERECEK
AK Parti Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Sait ise kampanyanın Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla başlatıldığını duyurdu. İzmir, Konya, Antalya, İstanbul, Kocaeli, ve Ankara'da kampanyanın başlatıldığını belirten Sait, “ AK Parti Doğu'daki kardeşlerimizin yanında olduğunu gösteriyor. Belli malzemeleri oraya gönderme adına kampanya başlattık. Battaniye bot ısıtıcı çocuk bezi ve mutfak malzemeleri öncelikli olarak ihtiyaç...STK'lardan da gelecek destekten memnun oluruz. Başbakanımız bu yardımlar nedeniyle bizzat arayıp teşekkür edecek STK'lara...En kısa zamanda toplayıp 2-3 TIR'la göndereceğiz. İzmir olarak Silopi, Sur ve Cizre'ye yardım göndereceğiz” dedi.



KILIÇDAROĞL'UNA TEPKİ GÖSTERDİLER
Delican, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 35. Kurultay konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik 'diktatör bozuntusu' sözlerine tepki gösterdi. Delican şunları söyledi;
“Halkın yüzde 52 oyuyla seçilmiş bir Cumhurbaşkanına karşı siyasi çıkar peşinde koşarak hakaret etmeye hiçbir genel başkanın hakkı yok. Kemal Kılıçdaroğlu'nu kınıyoruz. Cumhurbaşkanına saygılı olmak herkesin kanuni zorunluluğudur. Hepsini iade ediyoruz kendisine. Kasetle gelen bir genel başkanın bu kadar çizgisini aşmasını kınıyorum.”
Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Sait, “ Bir tarafta yüzde 52'yle seçilmiş bir Cumhurbaşkanı bir tarafta kendi partilisinin delegesinden bir oy alamayan bir genel başkan...Cumhurbaşkanına yapılmış hakaret bu makamın kurucusu Atatürk'e ve halka da yapılmış bir hakarettir” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası