Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesini delen tek İzmirli

CHP İzmir eski Milletvekili Hakkı Akalın 9 yıl süren sade üyeliğin ardından Kurultayda PM üyesi seçilerek 64 yaşında yeniden aktif hale geldi. Akalın, Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesini delen tek İzmirli oldu. Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesini delen tek İzmirli
Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesini delen tek İzmirli
Haberler / Yerel Politika
18 Ocak 2016 Pazartesi 12:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -  CHP’de 35. Olağan Kurultay geride kalırken İzmir adına en büyük sürprize Hakkı Akalın imza attı. Çarşaf listeli yapılan Parti Meclisi yarışında Kemal Kılıçdaroğlu’nun anahtar listelerinde yer almamasına rağmen İzmir eski Milletveklili Hakkı Akalın 336 oyla 35.  sıradan PM’ye seçildi. 2002-2007 yılları arasında vekillik yapan 64 yaşındaki Akalın, 9 yıl sade üye olarak yer aldığı CHP’de PM göreviyle yeniden aktif hale gelecek.

AKALIN: YENİ BİR FIRSAT ÇIKTI ÖNÜME
Parti Meclis Üyesi seçilmesiyle ilgili Ege Postası’na konuşan Akalın “Parti içi bir yarıştı. Bu yarışta ben de yer aldım. Örgüte teşekkür ediyorum. PM Üyesi seçilmemin bir püf noktası varsa o da örgütle hep iç içe olmamdır. Partim adına hep koşturdum. Bazen üst düzey görevlerde yer aldım. Bazen de sade üye olarak… Yeni bir çalışma fırsatı çıktı önüme katkım olması adına büyük çaba sarf edeceğim.” dedi.

Akalın 2002-2007 yılları arası 2 dönem Parti Meclisi Üyeliği de yapmıştı.

AKPINAR DAMGASI
Parti kulislerinde Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın Akalın için kurultayda ciddi çalışma yaptığı konuşuluyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası