Ege Postası
Geri

AK Parti'de gündem: Hafta sonu tutulan ve yenilen balıklar

Kulislerde görevinden alınacağı konuşulan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, sosyal medya hesabı üzerinden ilginç bir paylaşımda bulundu. Başkan Delican, yönetim kurulu üyeleriyle gündeme dair toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda gündeme dair konular paylaşıldı, toplantı bitti ancak AK Parti İl Başkanı Delican, toplantının içeriği yerine toplantıda ne yenildiğine dair bir mesaj yayınladı. AK Parti'de yönetim kurulunda gündem:
AK Parti'de gündem: Hafta sonu tutulan ve yenilen balıklar
Haberler / Yerel Politika
14 Kasım 2017 Salı 00:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI/ AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, dün yönetim kurulu üyeleriyle birlikte toplantı gerçekleştirdi. Gündemin değerlendirildiği toplantıda İl Başkanı Bülent Delican'ın yönetim kurulu toplantısında sadece hafta sonu tuttuğu balıklarla ilgili macerasını anlattığı ifade edildi.  Delican'ın yönetim kurulu toplantısından sonra ise sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Başkan Delican’ın toplantı gündemi veya konuşulan konular, alınan kararlar ile ilgili bir bilgi yerine hafta sonu tuttukları balıkları yediklerine dair bir paylaşım yapması başta kendi partilileri olmak üzere İzmir kamuoyunca garip bir mesaj olarak nitelendirildi.

İŞTE O PAYLAŞIM

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası