Ege Postası
Geri

AK Parti'den Ekrem İmamoğlu açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çalışma arkadaşlarının gözaltına alınmasına ilişkin yürütülen davaya dair açıklama yaptı.
AK Parti'den Ekrem İmamoğlu açıklaması
Haberler / Politika
20 Mart 2025 Perşembe 14:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çalışma arkadaşlarının gözaltına alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Çelik, İBB'ye yönelik yapılan operasyona ilişkin açıklamasında ''Dosya hakkında bilgimiz yok'' dedi. 

Ömer Çelik'in konuşmasından bazı kısımlar şöyle:

''Hiçbirimizin yargı süreciyle ilgili olarak değerlendirme yapmasının geçerliliği olmaz.

''BİLGİMİZ YOK''

Dosya hakkında bilgimiz yok. Siyasetçinin yapması gereken yargı sürecini izlemek.

Özgür Özel bunun Cumhurbaşkanımız ve AK Parti tarafından CHP'ye darbe olduğunu söylüyor. Siyasetin durması gereken yer neresidir, bununla ilgili olarak CHP'nin öğrenme kabiliyetinin olmadığı görülmüştür.

''MİLLETİMİZ HADDİNİ BİLDİRMİŞTİR''

15 Temmuz gibi bir terörist darbe girişimiyle, yargısal süreci eş tutmak, CHP kendini siyasi parti olarak görmemekte, devletin sahibi olarak görmektedir. Milletimiz bütün seçimlerde bu siyasi organizasyona haddini bildirmiştir.'' (Cumnhuriyet)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası