Ege Postası
Geri

AK Parti'den İzmir'de mahalle teşkilatlarına eğitim

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı', İzmir’de gerçekleştirildi.
AK Parti'den İzmir'de mahalle teşkilatlarına eğitim
Haberler / Yerel Politika
6 Mart 2022 Pazar 15:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kuzey ilçeler için Bergama’da, güney ilçeler için Bayındır’da ve merkez ilçeler için ise İl Başkanlığı’nda düzenlen eğitim programları coşkuyla gerçekleştirildi.

Eğitim programlarında; AK Parti önceki dönem Uşak Milletvekili Alim Tunç ‘Teşkilatçılık ve Tecrübe Paylaşımı’, Şair Serdar Tuncer ‘Motivasyon’, Gazeteci Zafer Şahin ‘Siyasal İletişim ve Yeni Medya’, Yazar Hakan Turgut ise ‘Etkili İletişim’ konusunda ders verdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve İl Yönetiminin tam kadro katıldığı programlara; Genel Merkez AR-GE Eğitim Başkan Yardımcısı Seda Sarıbaş ile Osman Karaaslan da geldi. “Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin” sloganıyla düzenlenen "AK Parti Teşkilat Akademisi Mahalle" eğitimi, Mahalle Başkanları ve Yönetimlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası