Ege Postası
Geri

AK Parti'den Özel'in o açıklamalarına tepki: İzmir’deki 25 yıllık başarısızlığın ispatı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, CHP Lideri Özgür Özel'in Sasalı'da gerçekleştirilen Keşkek Festivali'nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay hakkında söylediği sözlere sosyal medya hesabından, "Özgür Özel’in bu sözleri İzmir’de 25 yıllık belediyeciliğin başarısızlığının ispatı niteliğindedir" dedi. Özel'in açıklamalarına bir tepki de AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı'dan geldi. "Saygılı, Sayın Özgür Özel, İzmir’in mahrum kaldığı belediyecilik faaliyetlerini ne kadar güzel ifade ediyor. Umarım başarısız olduklarını beyan eden Genel Başkanlarına ve İzmir kamuoyuna izahat verirler.  İzmir bunu hak etmiyor." dedi.
AK Parti'den Özel'in o açıklamalarına tepki: İzmir’deki 25 yıllık başarısızlığın ispatı!
Haberler / Politika
9 Haziran 2024 Pazar 16:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, CHP Lideri Özgür Özel'in Sasalı'da gerçekleştirilen Keşkek Festivali'nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay hakkında söylediği sözleri sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla eleştirdi.

Özgür Özel “Cemil Başkan yabancımız değil. Karşıyaka Belediyesi'nde çok başarılı bir başkandı. Doktor. Estetik cerrah. İzmir'in kent estetiğine çok ihtiyacı var. İzmir'e değen bu tecrübeli, bu yetenekli el, İzmir'i hak ettiği hizmetlerle tanıştıracak. Kentin hak ettiği hizmetlerin en iyisini sunacak. İzmir'i bütün dünyanın tanıdığı bir sağlık, turizm, kültür kenti olarak geliştirecek. Turizmini canlandıracak. Çok iyi belediyecilik örneklerini verdiği Karşıyaka'yı nasıl çok iyi bir noktaya getirdiyse, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde de aynı başarıları tekrarlayacak” ifadelerini kullanmıştı.

DAĞ: İZMİR'DE 25 YILLIK BELEDİYECİLİĞİN BAŞARISIZLIĞININ İSPATI

Özel'in sözlerinin yer aldığı bir videoyu paylaşan Dağ, "Özgür Özel’in bu sözleri İzmir’de 25 yıllık belediyeciliğin başarısızlığının ispatı niteliğindedir" dedi. 

Dağ'ın açıklamaları şu şekilde;

"Sn. Özgür Özel’in bu sözleri İzmir’de 25 yıllık belediyeciliğin başarısızlığının ispatı niteliğindedir.

Bu sözleri dinleyince insan bir an “Acaba 25 yıldır bu şehri kim yönetiyor?” diye düşünmeden edemiyor.

Önümüzdeki 5 sene için çizdiği projeksiyona da kendisi de dahil oradakilerin hiçbiri maalesef inanamıyor."

SAYGILI: İZMİR BUNU HAK ETMİYOR

Özel'in açıklamalarına bir tepki de AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı'dan geldi.

Saygılı sosyal medya hesabı X'ten Özel'in açıklamalarının yer aldığı görüntüleri paylaşırken, Özel'i şu sözlerle eleştirdi;

"Sayın Özgür Özel, İzmir’in mahrum kaldığı belediyecilik faaliyetlerini ne kadar güzel ifade ediyor.

İzleyen de sanacak ki İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni 25 yıldır AK Parti yönetiyor! İzmir, işte böyle bir aymaz siyaset şımarıklığının elinde yıllardır heba oluyor. Özel’in itiraflarından, CHP belediyeciliğinin önceki dönem başkanları da nasibini alıyor. Umarım başarısız olduklarını beyan eden Genel Başkanlarına ve İzmir kamuoyuna izahat verirler. 

İzmir bunu hak etmiyor."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası