Ege Postası
Geri

AK Parti'den ‘yeni düzenleme’ mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, "Evrensel insanî değerlere uygun, toplumsal dokumuzu, manevî ve ahlakî değerlerimizi gözeten, herkesin hukukunu garanti altına alan düzenlemeler yapacağız" dedi.
AK Parti'den ‘yeni düzenleme’ mesajı
Haberler / Politika
21 Mart 2021 Pazar 01:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

‘İstanbul Sözleşmesi' olarak bilinen ve 2011 yılında Türkiye Cumhuriyeti'nin de imzaladığı ‘Kadınlara Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye İlişkin Avrupa Konseyi Sözleşmesi’, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile feshedildi.

Fesih kararının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan AKP Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, düzenlemeler yapılacağını duyurdu.

“ADINDAN ZİYADE İÇERİĞİNİN NE OLDUĞU ÖNEMLİ”

AK Partili Kaya’nın açıklamaları şu şekilde:

* Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın partimizin 19. kuruluş yıldönümünde söylediği “Artık kendi çerçevemizi kendimiz belirlememiz gerekiyor. Adına da ‘Ankara Kriterleri' der, yolumuza devam ederiz” sözleri siyasetimize ışık tutuyor.

* Sözleşmenin adının ne olduğundan daha ziyade içeriğinin ne olduğu önemli.

* Evrensel insanî değerlere uygun, toplumsal dokumuzu, manevî ve ahlakî değerlerimizi gözeten, herkesin hukukunu garanti altına alan düzenlemeler yapacağız.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası